Гарні привітання з Благовіщенням у прозі

Як дзвін святкових дзвонів, нехай віра та благодать увійде в ваші серця. Нехай любов і радість пурхають над вами, як голуби над церковними банями. Несіть добро і отримуйте у відповідь подяку. Допомагайте нужденним, і все вам повернеться, як бумеранг. Зі святом Благовіщення, вас православні. Благополуччя і здоров’я у ваші домівки.

Дорогий мій друг, сьогодні хочу привітати тебе з Благовіщенням, бажаю тобі радіти кожній дрібниці, яку раптово підкине життя і не засмучуватися через дрібниці. Поважай, цінуй близьких, рідних людей, які радують тебе своєю присутністю не тільки в радісні моменти, але і в хвилини смутку, туги, зневіри. Нехай Бог благословляє тебе і наповнить душу твою духовним світлом і святістю. Бажаю, щоб все зло і образи, які у тебе накопичилися до сьогоднішнього дня, назавжди покинули твоє серце. Нехай в душі дзвенить весела трель, яка віщує вчинення приємних миттєвостей найближчим часом. Нехай Бог береже тебе від бід і буде рівною життєва дорога. Не журися, не сумуй, з надією дивись в майбутнє і все бажання твого серця раптово почнуть виконуватися. Зі святом, творчих перемог в твоїх починаннях

Я прославляю сьогодні Архангела Гавриїла, Діву Марію і нашого Спасителя. Бажаю, щоб свято Благовіщення приніс в твій дім радість, щастя і благополуччя.

Вітаю з Благовіщенням Пресвятої Богородиці і всім серцем бажаю давати відсіч сумним думкам і недобрим помислам, впевнено прагнути до чогось світлого і доброго, жити з істинною надією і міцною вірою, радіти всьому, що послав Бог і дякувати йому за благо і щастя.

Сьогодні особливий день, коли потрібно подумки подякувати Діву Марію за все, що вона зробила, за її турботу і любов до Спасителя. Бажаю, щоб твоє серце завжди було наповнене тільки світлими мріями і добрими бажаннями.

У день Благовіщення Пресвятої Богородиці я дуже щаслива, перебувати серед своїх рідних і близьких. Мої дорогі, що хочеться побажати вам у цей дуже світлий і добрий свято. Перш за все, мені дуже хотілося б, щоб Богородиця допомагала з усіма проблемами, відводила від вас біди і дарувала своє благословення. Нехай ваш будинок буде наповнений світлом любові і добра, нехай будинок буде повною чашею, наповненим благополуччям, взаєморозумінням і взаємоповагою. Пресвята Богородиця довго чекала свого щастя і була сповна винагороджена за своє терпіння, сльози і віру в Господа. Вона повинна стати для вас прикладом того, що щира молитва і віра не залишаться без відповіді, довге очікування завжди буде винагороджено. Крокуйте по життю разом з Господом і Богородицею в серці, нехай їх заповіді і приклад життя стане напрямних і основоположним для того, щоб відчувати себе щасливою людиною.