Кращі привітання з Днем святого Миколая своїми словами, до сліз

З днем ​​Святого Миколая Чудотворця! У цей світлий і священний для всіх християн день, хочеться побажати всім побільше добрих вчинків, чудес, благих думок і міцною, справжньої віри! Нехай Микола Угодник вкаже вам істинний нехай, а також направить ваші помисли і справи в потрібне русло!

День Святого Миколая святкують російські люди вже багато століть, і не тільки на Русі славен цей Свята людина, але і майже в кожній країні нашої планети. Десь його називає Дідом Морозом, десь Санта Клаусом, десятки різних імен, але всі ці персонажі є лише прототипом Миколи Чудотворця, який виконує бажання дорослих і дітей. У цей чарівний час, я хочу побажати тобі виконання всіх твоїх бажань. А щоб все вийшло, попроси у Миколи допомоги у виконанні, щиро помолись йому і розкажи про те, чого ти хочеш. Якщо ти будеш вірити в диво, то диво обов’язково станеться і з тобою. Бажаю тобі хорошою зими і прекрасного настрою. Щоб тепло було не тільки в будинку, але і в твоїй душі. Щоб завжди поруч були близькі і бажані люди. Бажаю тобі натхнення і трепетної любові, здоров’я і внутрішньої гармонії. Зі святом!

Успіхів, радості, насолоди, щирих почуттів, сімейного затишку, стабільного фінансового достатку, тільки позитивних емоцій, внутрішньої мудрості, приємних обов’язків, задоволення від життя.

Вітаю всіх зі святом – днем ​​Святого Миколая Чудотворця! Бажаю, щоб кожен з вас отримав в цей день приємну звістку від Святого Миколая і обов’язково подаруночок під подушку. Нехай нам усім буде властива доброта і чуйність цього Святого! Творіть чудеса для інших і чудо обов’язково трапитися з Вами!

Ми знаємо, що Миколай Чудотворець – Святий. У Європі в це свято він дарує дітям подарунки, спустившись до них з небес. У Росії це свято нагадує нам про те, що у нас є захисник – Святий Миколай. Згадайте в цей день про нього. Зі святом вас!

Будь ти крутий бізнесмен чи двірник, будь ти керівник величезного підприємства або вчитель, в переддень свята Святого Миколая в душі відчуваєш себе трішечки дитиною, з надією заглядаючи вранці під подушку, чи немає там сюрпризу. Якщо людина хоч іноді вірить в диво і казку – значить він добрий. Але ж світ тримається на трьох китах: Добре, Вірі і Милосердя. Свято Святого Миколая – чарівний. Ми чекаємо його з великим нетерпінням. Дозвольте привітати вас! Бажаю, щоб обов’язково збулася заповітна мрія, щоб вас ніколи не покидала віра в завтрашній день. Нехай це свято принесе вам удачу, щастя і гарний настрій. Благополуччя, достатку і добра вам у всьому.