Кращі Різдвяні привітання українською

Нехай Різдвяна зірка вкаже Вам вірну дорогу і принесе тепло в Ваш дім! Будьте здорові, вірте в диво і прославляйте Христа.

Друзі, вітаю вас з самим добрим щирим святом! Нехай всі ваші мрії матеріалізуються, надії виправдовуються, а ідеї втілюються в реальність. Бажаю здоров’я вам і всім вашим рідним і близьким людям. Душевного спокою, щирої уваги, теплоти і ніжності. Нехай розмірене і спокійний плин життя іноді порушують сплески яскравих радісних подій!

З Різдвом Христовим. Бажаю, щоб з життя пішло все погане, бажаю, щоб попереду чекала щаслива заможна життя. Будь сміливим і гордим чоловіком, залишайся добрим і веселим людиною. І нехай в свято Різдва твоє хоробре серце наповниться великими надіями, дивовижними мріями.

Бог прийшов у світ немовлям, щоб звести людину до Небес! До це світле свято Різдва бажаю вам різдвяної радості, світла і світу на весь наступний рік! Христос ся рождає!

Різдвяні привітання до сліз

Привітати на Різдво своїми словами

У дні світлого торжества сердечно вітаю Вас з Різдвом Христовим. Бажаю Вам багатої милості від Народженого Богонемовля, доброго здоров’я і допомоги Божої у всіх справах праведних.

Різдво – світлий, затишний, сімейне свято. Нехай моя любов стане для тебе такою ж світлою і зігріває, а любов Господа підтримує і спрямовує в самі непогожі часи. Бажаю тобі бути успішним, здоровим, веселим, мати віру в себе і глибокий спокій!

У світле свято Різдва Христового бажаю щирої надії, доброго світу, безсумнівного блага, вірного кохання і великого щастя.

Вітаю вас з Новим роком! Нехай сила цього свята допоможе придбати те, чого не вистачає, знайти те, що загубилося, і відкинути те, що не потрібно. Бажаю сімейного благополуччя, успіхів у роботі та в особистому житті і, звичайно, щоб на душі був спокій і блаженство. З Різдвом!

Сердечно вітаю Вас, рідних і близьких з великими святами Різдва Христового, Богоявлення і прийдешнім Новоліттям! І розділяючи з Вами радість цього великого події в житті землі, я бажаю і Вам бути благовісниками про Христа, бездоганні виконувати його на ниві Господній, освячує перебувають «у темряві та смертної тіні». Нехай надасть народився Богонемовля Вам дух мудрости й розуму, дух пізнання та страху, так необхідні нам в наш бурхливий час. Братське вітання Вам і цілування. Радійте! Радійте! З нами Бог!

Вітаю з Різдвом Христовим! Бажаю миру в душі і серці, радості і натхнення, прагнень і перемог, щирого щастя і любові, міцного здоров’я і успіху в справах!