Красиві привітання з Благовіщенням своїми словами, до сліз

У світле свято Благовіщення Пресвятої Богородиці від щирого серця бажаю щирої радості душі і добрих прагнень серця, благих діянь і бравих вчинків, справжнього щастя і чистої любові, міцної віри і згасає надії.

Поздоровлення в Світлий день Благовіщення, звучать у всіх Храмах і Церквах. Нехай вони дійдуть до серця навіть самого грішної людини. Бог прощає всі гріхи тим, хто просить покаяння.

нехайв великий день Благовіщення Діва Марія подарує вам свою ласку, обдарує натхненням на цілий рік. Нехай світлом тонкої січі увіллється у ваше життя віра, надія, любов і мудрість. Давайте разом вихваляти Мати нашого Бога Ісуса Христа!

Дорогі друзі, колеги рідні люди! Вітаю вас з Благовіщення Пресвятої Богородиці! Бажаю вам вселенського світу, душевного спокою та рівноваги, життєвого досконалості і задоволення! Нехай в житті кожного з вас станеться несподіване і радісне диво!

Бажаю розуміння і підтримки близьких, не тільки в цей важливий православне свято, а завжди. Як радісна і славна Добра Новина, так нехай і життя Ваша, буде сповнена благословенних подій. Віри в серцях, надії у виконання навіть самого заповітного і нездійсненного. Чистої совісті та довгих років життя. Вітаю з Благовіщенням!

Вітаю з Благовіщенням Пресвятої Богородиці і всім серцем бажаю давати відсіч сумним думкам і недобрим помислам, впевнено прагнути до чогось світлого і доброго, жити з істинною надією і міцною вірою, радіти всьому, що послав Бог і дякувати йому за благо і щастя.

Вітаю з великим християнським святом – Благовіщенням Пресвятої Богородиці! Нехай все в житті приносить душевне задоволення, спокій, мир і гармонію. Нехай будинок повниться затишком і достатком. Нехай чистими будуть помисли і дії. Щастя вам, благих вістей, добра і любові. Нехай ваша віра буде міцна і непохитна!

Допомагаючи ділитися ними з близькими людьми, з дітьми, батьками, своїми половинками. Нехай ця радість і тепло будуть по-справжньому щирими і божественними. Такими, якими сприйняла Марія, звістка про майбутнє народження свого сина Ісуса Христа.

Шановні колеги, в це світле свято Благовіщення хочу привітати кожного з вас і побажати всім нам взаєморозуміння один з одним. Пропоную в цей день, поклавши руку на серце щиро примиритися між собою. Якщо Бог прощає нам гріхи, то хіба маємо ми право не пробачити колективних помилок, які властиво допустити кожній людині. Нехай успіх з міцним здоров’ям стануть неодмінним супутником в житті кожного з вас. Давайте скажемо Богові спасибі, за те, що він послав у цей грішний світ власного сина, щоб врятувати кожного з нас. Пропоную стати на коліна і в молитвах звернутися подумки до Господа, попросити вибачення за всі гріхи і подякувати за те, що розуміє, тоді життя наше стане світліше і яскравіше. Зі святом, шановні, нехай ангели перебувають з кожним з нас в будь-який час і в будь-якому місці.