Красиві привітання з Яблучним Спасом українською

У нас сьогодні на календарі шосте серпня, тобто початок останнього літнього місяця, однак саме в цей день, згідно з народним календарем православних слов’ян, починає вступати в силу осінь. Мені хочеться привітати вас з цим чудовим святом, з Яблучним Спасом, а також побажати всього самого світлого і доброго, що відповідає даному святкового дня. Проведіть цей день з максимальною користю для себе. Найкраще буде, якщо ви зустрінетеся зі своїми близькими і рідними, з ким ви давно не бачилися. Нехай це свято допоможе вам трохи відпочити і розслабитися. Яблучний спас є одним з найбільш шанованих свят, проте не всі знають про наявністьтакого свята в календарі. Розкажіть про цей день своїм рідним і близьким, щоб якомога більше людей дізналися про свято Преображення Господнє.

Моя вірна супутниця життя! Сьогодні в Яблучний Спас я вітаю тебе і дякую за те, що ти поруч зі мною! За твої щоки рум’яні, як червоне наливне яблучко, за твої губи солодкі, як виноград, за твій дзвінкий веселий сміх, який гріє мені душу! Квітни красою і мудрістю своєю, будь здорова і щаслива!

Вітаю з цим великим Святом! Дай Бог нам всім перетворитися на славу Божу!

Нехай як стигле яблучко в ваші руки впаде щастя і удача. Підтримки вам від близьких, успіхів на роботі і теплих відносин з коханою людиною! Бажаю багато сил і здоров’я!

Вітаю вас з Преображенням Господнім і Яблучним Спасом! Бажаю, щоб у вашому житті Господь займав найголовніше і найпочесніше місце, щоб в ваших серцях яскраво горів вогонь любові і милосердя! Нехай ваші очі не втомлюються вивчати Слово Боже, серце співчуває хворим і сиротам, руки не втомлюються допомагати нужденним, а любові вистачаєна весь світ, який створив і зберігає наш великий Творець – Ісус Христос.

Вітаю з Яблучним Спасом і всім серцем бажаю медового смаку щастя в житті, соковитих і смачних яблук в кошику, звільнення душі від усього сумного і недоброго. Нехай цей день наповнить тебе силами і здоров’ям, нехай Господь пошле тобі всіх благ і чистих надій.

Мені хочеться привітати вас з одним з найулюбленіших свят, який має два цікавих назви – Преображення Господнє і Яблучний спас. Сподіваюся, що сьогодні ви будете перебувати у відмінному настрої, тому що це свято передбачає радість і добрі наміри. Нехай ваші думки сьогодні будуть чисті, та й не тільки сьогодні, але протягом всього вашого життя. Мені хочеться побажати вам міцного здоров’я, щастя та здійснення всіх бажань. Освіжаючий смачними яблучками, які заздалегідь освятите в храмі. Сьогодні вам неодмінно потрібно відвідати храм, тому краще зробіть це в компанії зі своїми близькими і рідними. Це допоможе вам поліпшити ваші відносини, тому не відкладайте це в довгий ящик. Бажаю вам всього найкращого і сприятливого. Нехай у вашому житті буде місце тільки для радості і щастя.