Найкращі привітання з днем народження зятю від тещі, тестя своїми словами, до сліз

Вельмишановний зять! Вітаю тебе з таким важливим торжеством для всієї тепер уже нашої спільної, великої і дружної сім’ї – твоїм Днем Народження! Милий мій, хочу побажати тобі чудес і щастя, радості і захоплення, любові і натхнення! Нехай все, що тобі подобається, буде твоїм! Нехай все, що тобі хочеться, обов’язково збудеться! Нехай твоя душа буде спокійна, нехай твоє серце буде оповите безмежною любов’ю нашої донечки! Ти дивовижний, дуже талановита людина, зігріваєш теплом і любов’ю всіх, хто стикається з твоєю душею! Здоров’я, енергії, щастя тобі зять, на довгі роки! Бажаю тобі бути завжди радісним, натхнений, а найголовніше, щоб у тебе і у твоїх найближчих і рідних людей, ніколи не пропадала віра в тебе! Поруч з тобою наша дочка стала щасливою! Спасибі тобі за все і нехай Бог береже вашу родину!

У день народження, дорогий і шанований зять, хочеться в черговий раз відзначити всі твої прекрасні сторони: доброту, дбайливість, сильний характер і здатність домагатися відмінних результатів у праці. Зберігай ці якості і будь щасливий. Зі святом!

Дорогий наш зятек, ти вже майже нам син. Ми від душі вітаємо тебе з Днем народження. Хочемо побажати тобі найголовніше здоров’я, процвітання, успіхів у справах робітників. Нехай все буде складно і ладно. Ну а ми чим зможемо, обов’язково допоможемо і підтримаємо!

З Днем народження! Щиро бажаю радості. Нехай щастя буде в твоїй долі, а душа завжди співає. Нехай Господь Бог тебе оберігає. Бажаю везіння у всіх справах, щоб все задумане збулося.

Бажаю завжди знаходити вихід навіть із складних ситуацій, зберігаючи силу духу і оптимізм. І ще краще, щоб таких обставин не виникало зовсім, а все життя був би наповнений лише позитивними емоціями і приголомшливими успіхами! З Днем народження!

У тебе сьогодні свято, моя рідна зятек! Ти народився в цей, і це вже свято для всієї планети! Я знаю точно, якби люди були схожі на тебе, світ був набагато прекрасніше! Ти робиш світ навколо нас яскравіше і яскравіше! Шлях цей світ віддасть тобі сповна те, що ти даруєш людям навколо! Ти найкращий в житті моєї дочки! Я вдячна неба, що ти є у нас! І за те що ти став частиною нашої сім’ї! Весь час я дякую Господу, що він послав млей дочки саме тебе. Адже я спокійна, бо знаю, вона в надійних руках. Нехай все в твоєму житті йде, так як ти хочеш. З Днем народження!

Щоб зять мій дорогий Ні в чому не потребував, Щоб ні влітку, ні взимку, Без діла не хитався. Щоб щастило тобі в усьому, І в любові, і в грошах, щоб ні вночі, і ні днем, Чи не пізнав ти ліні. Вітаю, зять рідний, Тебе з днем ​​народження, І бажаю всією душею Тобі натхнення!