Найкращі привітання з Водохрещем простими словами

До будь-яких свят і дат готуються заздалегідь, підбираючи потрібні подарунки та слова. Вибором сучасних привітань з Водохрещем своїми словами, до сліз теж варто зайнятися заздалегідь, і вибрати найраще, яке буде цінніше усіх подарунків!

У день Хрещення Господнього всім серцем бажаю небесної благодаті і життєвого щастя, істинної віри і світлої надії, чистої любові і душевного добра.

У свято Хрещення Господнього я від душі хочу побажати вам цінувати не тільки перемоги, але й поразки, адже саме завдяки промахів ми ростемо; радіти не тільки розумні, а й хвороб, адже саме вони допомагають нам розвивати силу духу і ставати сильнішими! Нехай Господь Всемогутній завжди допомагає долати будь-які труднощі!

Зі святом Господнього Богоявлення. Нехай твоє серце буде повно світу, тепла, любові і ніжності, бажання виконуються, і Господь допомагає у всіх справах.

В цей великий день бажаю, щоб на вас зійшло благословення Господнє.Нехай водохресна вода змиє всі турботи і тривоги, а в серці оселяться любов і радість.

З Хрещенням Господнім! Бажаю мати величезний запас здоров’я, активності і молодості. Ніколи не сумувати, не піддаватися депресивним думкам. Вірте, що все буде добре, все вийде, і тоді Господь це обов’язково подарує!

Хрещення Господнє один з найдавніших християнських свят, в цей день очищається душа від суєти і печалі, наповнюється вищим сенсом, світлом, добротою, любов’ю, нехай хрещенські морози не вгамують її. Нехай Вам відкриється краще в людях, нехай запанує мир, краса, щастя в родині і справах, нехай щаслива зірка освітлює вам дорогу!

У цей чарівний, зворушливе свято хочу побажати душевного спокою, світлої радості, міцного здоров’я. Щоб крила надії завжди були за спиною і розкривалися в потрібні моменти. Береже вас Господь!

Всіх християн і прихожан вітаю з Хрещенням Господнім! У цей морозний зимовий день хочу побажати богатирського здоров’я, внутрішньої сили, душевного спокою, доброти і співчуття!

Вітаю з Хрещенням Господнім і від щирого серця бажаю, щоб Господь за добрі твої справи і думки винагородив тебе здоров’ям, силою, вірою, надією і любов’ю! Всіх благ і світу за вікном!

Впустіть у душі радість і умиротворення. Єдність з високою силою дає непорушні можливості. Під час купання в ополонці наші гріхи змиваються, а віра зміцнюється. Зі святом! З Хрещенням!

Сьогодні будь-яка водиця свята, кожна краплина води розчиняє печалі і біди, дарує радість і благодать. Бажаю тобі омити тіло і душу, позбутися всього непотрібного і изжившего себе і зробити крок в новий день з новими думками, планами та ідеями! Нехай свято відкриє нові можливості і шляхи. Нехай на тебе проллється грошовий дощ! З Хрещенням Господнім!