Оригінальні привітання з Пасхою своїми словами

До будь-яких свят і дат готуються заздалегідь, підбираючи потрібні подарунки та слова. Вибором зворушливих привітань з Пасхою своїми словами теж варто зайнятися заздалегідь, і вибрати найраще, яке буде цінніше усіх подарунків!

Вітаю з Великоднім Воскресінням. Нехай Господь пошле благополуччя, мир і радість вашого будинку. Нехай в душі буде гармонія і спокій, здоров’я буде міцним, а любов наповнює серце і осяває все навколо.

У цей світлий весняний день прийміть мої щирі вітання! Нехай свято Великодня обдарує вас радістю, щастям, відмінним здоров’ям і веселим настроєм. Нехай наш захисник Ісус Христос почує всі ваші молитви і допомагає вам у всіх справах. Христос Воскрес!

Міцної, непорушної віри, любові до оточуючих і виправданих надій вам! Нехай фортуна оселиться під дахом вашого будинку і принесе багатий урожай. Христос Воскресе!

Сьогодні світлий день і в прямому і в переносному сенсі. За віконцем світить сонечко, весна остаточно вступила в свої права. Та й на серці легко і світло, бо настала Велика Пасха. У такі дні хочеться зупинитися, забути про нагальні справи і просто радіти життю з близькими людьми. Навіть хліб насущний сьогодні не тільки смачний, але і освячений, а значить благодатний. Бажаю вам завжди гарного настрою, удачі, задоволеності від життя, сімейного тепла і Божого розташування. Нехай в душі завжди світить сонце, а думки будуть тільки позитивними і чистими, як у дитини. Христос Воскрес!

Світле свято Воскресіння Христового. Проведіть цей день з чистими і правильними думками в колі рідних і близьких. Нехай він принесе з собою радість, благодать, везіння і здоров’я. Нехай береже вас Господь від усякого лиха і негод.

Христос Воскрес! Нехай у свято Пасхи життя відкриє врата на щастя, радості і добрим надіям. Від душі бажаю миру на Землі, любові в серці, віри у все хороше і благих думок, матеріалізуються з кожним днем.

Нехай в серці панує лише світло; в будинку – затишок і благополуччя; у близьких – міцне здоров’я і радість в душі. Світле свято Великдень – день, коли, здавалося б, неможливе може стати дійсністю, тому не переставайте вірити. Зі святом!

Сьогодні Великдень і традиційно люди всього світу вітають своїх рідних і близьких з цим знаменним святом! І я, не бажаю таїти в собі добрі слова, я хочу говорити їх тобі від чистого серця, бажати в них самого святого, найсвітлішого і потрібного. Христос Воскресе!

Від щирого серця в світле свято Великодня хочу побажати, щоб тобі завжди вдавалося бути милосердним і добрим людиною, щоб віра і любов твого серця завжди приводили тебе до високих результатів благих справ і успіху, щоб на твоєму шляху не зустрічалося заздрості і лестощів, щоб в твоїй життя завжди горів вогонь надії і натхнення.