Оригінальні привітання з Великоднем українською

Вітаємо Вас зі світлим пасхальним святом, нехай у Вашій душі відчувається завжди присутність Вищої сили, будуть здорові та успішні Ваші діти, міцні і щасливі Ваші родини, активні і бадьорі Ваші батьки. Нехай супроводжує Вас душевний спокій, матеріальне благополуччя, впевненість у щасливому майбутньому і віра.

Христос Воскрес! У це світле свято бажаю від щирого серця відчуття неземного щастя і прагнення до благим діянням, доброго світу і щирої радості, міцної віри і згасає надії, теплоти рідних сердець і чудового настрою.

У світлий і добрий свято Пасхи від щирого серця хочу побажати, щоб в сім’ї всі були здорові, щоб поруч завжди були вірні і добрі друзі, щоб у справах чекав успіх і удача, щоб життя повне була щастя, надії, любові і благодаті.

Нехай Пасха Господня осяє життя новим світлом: збудуться бажання, налагодяться стосунки, забудуться образи, відбудуться бажані зустрічі. Адже насправді людині дуже небагато потрібно для щастя. Христос Воскрес!

Нехай сьогодні вам піднімуть настрій аромат пасок, блиск розписних яєць, посмішки близьких і тепло весняного сонця! Нехай Господь дарує вам свою любов і благословення. Щастя, радості, миру і міцної віри. Зі святом!

Сьогодні – найвдаліший день, щоб побажати тобі стати свідком багатьох і багатьох чудес, які (я в це вірю) обов’язково трапляться з тобою. Нехай сьогоднішній день стане початком нової, мирної і щасливою епохи в твоєму житті.

Прийміть мої щирі вітання з найвеличнішим з усіх християнських свят! Нехай вища сила дарує вам сьогодні (і завжди) оновлені сили, здоров’я, терпіння, міцність духу і сил, вічне спасіння і благословенний успіх в працях. Іскри вам божої в вашій творчості!

Вітаю з паскою! У цей день ми намагаємося говорити тільки хороші слова тим, хто нам дорогий, і думати тільки про найвищому і світлому. Так нехай наші старання і наша віра в чудо не залишаться забутими і будуть винагороджені щастям і радістю життя! Нехай збудуться мрії і серце окрилить задоволення від того, що щасливі не тільки ми, а й ті, кого ми любимо!

З великим святом! Пориньте в океан світлих думок і цікавого спілкування. Не поспішайте жити, насолоджуйтеся кожним моментом, довгоочікуваною подією, сімейним відпусткою. Нехай на шляху вас чекає успішний результат будь-якої співпраці. Прагніть робити добро, жити по совісті, щиро любити, прощати образи і безглузді слова, більше читати і бачити в людях тільки хороше.

Христос Воскрес! У цей самий світле свято в році бажаю Вам чистих, радісних емоцій, гармонії в будинку і сім’ї. Нехай особливий стан духу збережеться надовго і допоможе бачити у всіх подіях тільки хороше!