Привітання з Покровою до сліз

До будь-яких свят і дат готуються заздалегідь, підбираючи потрібні подарунки та слова. Вибором зворушливих привітань з Покровою до сліз теж варто зайнятися заздалегідь, і вибрати найраще, яке буде цінніше усіх подарунків!

Зі святом Покрови Пресвятої Богородиці! Нехай Пресвята Богородиця подарує Вам щастя і мир, допоможе влаштувати особисте життя, привносячи в неї сімейний затишок, любов, гармонію і вірність.

Прекрасні світлі свята нас підносять. Коли на землі відбувається диво, освітлене божественним ім’ям – про нього швидко стає відомо у всьому світі. Бог створив людину за образом і подобою власного.

Вітаю з благодатним, світлим святом Покровом Пресвятої Богородиці! Нехай в цей світлий день ваші молитви будуть почуті Матір’ю Божою! Нехай Пресвята Богородиця покриває вас своїм покровом, і жодне на землі горе і нещастя не торкнеться вас!

Вітаю Вас від всієї душі зі Святим святом з Покровом! У цей день з’явилася Пресвята Богородиця, показуючи співчуття до людей, яке показав нам і Син. Нехай цей день принесе Вам співчуття і величезну любов до людей, а також Божу нагороду за створені Вами добрі справи! Бажаю Вам здоров’я від Бога і довгих років радісного життя під Його покровом!

Нехай Пресвята Богородиця почує в Покров мої молитви про тебе, а її світле покривало вбереже тебе від усього поганого, наповнить твою душу і серце благодаттю, терпінням і великодушністю! Вітаю зі святом!

З Покровом Богородиці хочу привітати від усього серця, вкладаючи в кожне вітальне слово тільки найтепліші емоції. Нехай Матір Божа тебе завжди охороняє від всіляких життєвих перешкод і дозволяє вірити тільки в найкращі миті долі. Використовуй кожен шанс для того, щоб успішно просуватися в обраному напрямку і вірити в можливість здобуття внутрішньої гармонії. Нехай будь-яка твоя молитва буде почута і, звичайно, сприйнята Господом. Бажаю тобі внутрішньої гармонії і впевненості в тому, що кожна мета буде досягнутою в мінімальні терміни. Бажаю чистоти думок і намірів, душевної гармонії і внутрішнього позитиву, щоб все складалося тільки найкращим чином. Будь ласка, вір в те, що кожен день життя буде неодмінно радувати своїми можливостями і дозволить зрозуміти, в якому напрямку доцільно просуватися. Цінуй життя завжди, будь ласка!

Сьогодні, в настільки радісний і благословенний день, є можливість для того, щоб вимовити тільки найтепліші слова своїм близьким людям, показати, наскільки вони виявляються важливими. Дорогий чоловічок, приймай щирі вітання з наступаючим святом, який може надихати на краще і дозволяти повірити в те, що в долі відбуватимуться численні добрі події. Будь ласка, вір в те, що у тебе все буде складатися тільки найкращим чином, адже це дозволить гарантувати максимальний успіх, незалежно від того, що ж приготував для тебе Господь. Пам’ятай: у тебе прекрасний і позитивний характер, сильний і стійкий дух, чуйне серце. Ти можеш успішно проявити себе і довести, що заслуговуєш справжнього щастя і внутрішньої гармонії. Приймай тільки щирі слова у вигляді привітань.