Привітання з Трійцею своїми словами, до сліз

До будь-яких свят і дат готуються заздалегідь, підбираючи потрібні подарунки та слова. Вибором зворушливих привітань з Трійцею у прозі, до сліз теж варто зайнятися заздалегідь, і вибрати найраще, яке буде цінніше усіх подарунків!

Вітаю тебе з цим найсвітлішим днем, нехай тебе Господь благословить і подарує твоєї душі спокій і благодать, любов тобі безмежної, позбавлення від усіх недуг, загального прощення, нехай тебе завжди оберігає ангел в ім’я отця і сина і святого духа.

Вітаю з Трійцею і бажаю, щоб в душі завжди жила надія, щоб в серці було багато місця для щирої любові, щоб в житті все цвіло і дивовижно. Щастя, здоров’я, радості, добробуту, миру і добрих чудес.

Нехай Свята Трійця оберігає вас від усіх негараздів і робить чистим небо над вашою головою. Нехай у свято Трійці прибуде щастя, і увірветься світ в ваш будинок, віджене всі негоди. Нехай душа очиститься від зла та заздрості, і зберігає нехай вас Господь. Зі святом!

Вітаю зі святом Трійці і всім серцем бажаю квіткового раю щастя і радості в душі, квітучих садів надії і натхнення за вікном, істинного сенсу життя і добрих поривів твоєї натури, приємних спогадів з минулого і світлих очікувань від майбутнього.

Вітаю з Трійцею і хочу побажати, щоб в твоє життя стукали тільки добрі вісті, щоб кожен день в тебе знаходилися сили для добрих справ, щоб в твоєму домі ніколи не згасло світло блага і щастя, щоб на твоєму шляху завжди горіло зелене світло до успіху, процвітання і здійснення бажань.

Вітаємо зі світлим православним святом – Трійцею! Розкрийте вікно, впустіть літо і святе благословення! Нехай Отець, Син і Святий Дух оберігають вашу сім’ю, приносячи в будинок лише душевний спокій, міцне здоров’я та віру в краще.

Вітаємо Всіх з світлим святом Трійця! Бажаємо прекрасної погоди в Ваших сім’ях, достатку. Нехай у Ваших домівках завжди буде свято, щастя і гармонія. Умійте дякувати і цінувати життя за все те, що вона дає можливість побачити всю красу життя. Нехай гілочка берези принесе Вам радість і душевне тепло.

Прийми від мене привітання з чудовим святом! У Трійцю я бажаю тобі не сумувати, а радіти повноті життя і тим можливостям, які відкриваються перед тобою! Ніколи не переставай дякувати Господу за кожну мить!

На свято Трійці хочу побажати вам всіляких благословень! Щоб щастя, світло, тепло і любов назавжди оселилися у вашому серці! Розквітайте і живіть в задоволення, адже життя – Найцінніший подарунок для кожного з нас! Нехай цей день осяє ваш світ світлом, нехай в сімейне вогнище прийде святе тепло. У нашому світі не повинно бути одиноких і кинутих людей. Бажаю вам зустріти це чудове свято в колі дружньої родини. Найчастіше дякуйте Богові і долі за те, що у вас є прекрасна сім’я, хороша робота, вірні друзі. Нехай віра завжди супроводжує вас і не залишає ні на секунду! Нехай те, про що ви мрієте, збудеться якомога швидше. Чи не турбуйтеся через дрібниці, цінуєте красу і красу життя. Нехай все буде так, як ви самі хочете. Бажаю вам любові і терпіння до ближнього. Нехай Бог благословить вас!