Різдвяні привітання до сліз

Нехай світле свято принесе у ваші домівки і серця мир, спокій, радість і втілення мрій! Нехай ваші долі оберігають Ангели!

Дорогий, зі святом! Люблю тебе і люблю Різдво! Бажаю тобі багато-багато щасливих теплих свят, і щоб ми з тобою були поруч!

Світло Віфлеємської зірки нехай осяє наші душі й зійде на них мир і благовоління Боже.

Вітаю тебе зі світлим християнським святом – Різдвом нашого Спасителя! Нехай в твоїй душі живуть віра, надія, любов, милосердя і терпіння! Нехай Бог відведе від тебе і твого будинку всі біди і нещастя. Міцного здоров’я, щастя, удачі тобі і всім твоїм близьким. З Різдвом Христовим!

З чарами різдвяної ночі, що відкриває двері в світ дивовижних фантазій і чудових звершень! Бажаю, щоб будь-який день доставляв тобі неосяжну радість і неприборканий захват, а особисте щастя було величезним і справжнісіньким: очевидним і відчутним.

Мої хороші і дорогі. Сьогодні найсвітліше свято в році, Народження Христа. Тому прийміть вітання від нас і побажання міцного здоров’я, любові в ваші серця. Шлях віра і тепло постійно наповнюють вас, а проблеми і негода обходить ваш будинок стороною

З Різдвом Христовим! Нехай мирним буде цей рік! Вашій родині буде сито, весело і щасливо. Достатку, щастя, любові і благополуччя кожному члену вашої родини. Нехай до Вас в гості приходять тільки добрі люди і дарують Вам хороші емоції.

Від душі вітаю зі світлим і добрим святом Різдва. Бажаю, щоб диво різдвяної ночі всі ваші мрії і задуми перетворило в реальність. Вірте в чудеса, і тоді ваше життя буде прикрашена яскравими почуттями та емоціями.

Дорога подруга, в це світле свято Різдва Христового бажаю тобі зануритися в тепло і затишок. Нехай Господь освітлює твій життєвий шлях, посилає тобі добрих людей і допомагає у всіх починаннях. Нехай любов гріє тебе і дає сили на звершення!

Із зіркою Різдва, бажаю я вам в будинок добра. Нехай життя буде багатший, а попереду вас чекає удача. З Різдвом!

Різдво – це день, коли в світ з любов’ю увійшов Ісус Христос. День всепрощення, світлих почуттів, день, коли торжествує любов. Нехай в це свято наші бажання з’єднаються у вдячній молитві до Викупителю, який через страждання врятував світ, а значить і всіх нас. З Різдвом Христовим!

Різдво Христове настав! Вітаю всіх Вас дуже-дуже. Нехай в серцях запаляться нові перемоги. Нехай від радості співає душа!

Різдвяні привітання до сліз

Привітати на Різдво у прозі