Щирі привітання з хрестинами у прозі, до сліз

Від щирого серця вітаємо батьків та їх малюка з таїнством хрещення! Сьогодні ваш малюк знайшов не тільки хресного і хресну, які будуть з ним поруч в будь-яку хвилину, але і заступництво і допомогу Бога. Нехай віра допоможе йому вирости добрим, чесним і люблячим чоловіком!

Дорогий малюк! В цей прекрасний і дуже важливий для нас усіх день, дзвін і луна церковних молитов повідало про твоє хрещенні. Милий хлопчик, сьогодні ти став ближче до Бога, і з цього в твоєму житті з’явився ангел, який буде оберігати тебе протягом усього життя, а всі твої рідні і ми, хрещені, обіцяємо допомагати йому. Нехай збудуться всі твої мрії, вдалими будуть всі нові починання і звершення. З Божим благословенням тебе хрещеник!

Це чудова подія відбулася! З цього дня ваш малюк під найнадійнішим захистом – захистом Бога! Нехай на його шляху не буде розчарувань, негараздів і падінь. Нехай Бог і ангели-хранителі чують ваші молитви, і дарують маляті здоров’я і життєрадісність. Прийміть наші щирі вітання!

Синочку, у тебе сьогодні хрестини і з’явилися твої хресні батьки, ангел-хранитель. До того ж ти можеш тепер розраховувати на захист Господа, батька нашого. Сьогоднішній день повернув твоє життя в потрібне русло, адже тепер ми можемо бути впевнені в тому, що у тебе обов’язково все вийде якнайкраще. Бажаю знайти силу характеру і дивовижну мудрість, проявити найкращі якості свого характеру. Дорогий синочку, будь ласка, радуй своїх батьків, рідних і хрещених, адже ми з тобою завжди будемо, але тільки ми разом зможемо досягти бажаних змін і зрозуміти, як потрібно жити далі. Дорогий сину, ти обов’язково будеш справді щасливим і ми, звичайно, тобі в цьому допоможемо. Пам’ятай про те, що поруч з тобою завжди будуть найближчі люди. Ми щиро вітаємо тебе з крестинами, які обов’язково виявляться найважливішими в твоєму житті!

Сьогодні важливе сімейне подія – хрестини! Вітаємо з цим чудовим святом! Бажаємо, щоб духовне наставництво і виховання хрещених батьків – збагачувало і заповнювало внутрішній світ прекрасного дитини. Нехай Божа рука вбереже дитя від всіх негараздів і благодаттю увінчає життєвий шлях. Щастя і здоров’я у ваш дім!

Ангел добра спустився на землю, щоб дати тобі християнське ім’я і небесний захист на все життя від зла і від всього поганого, що відбувається навколо тебе. Його голос завжди ласкавий, незримий і ніжний і він завжди відповість тобі добрими і несподіваними думками, коли тобі сумно, погано або сумно, він завжди подарує тобі мудрість і допомогу в добрих справах. Нехай життя не завжди буде такою, як хотілося б, нехай вона не буде дарувати тобі кожен день морозиво і зв’язку ананасів, але ангел подарує тобі спокій і терпіння в досягненні життєвих цілей, а так само ніжність, любов і доброзичливість, завдяки якому до тебе завжди будуть тягнутися люди і ти будеш радий спілкуванню з ними. Будь бадьорим, розумним і товариським і до тебе потягнуться люди.