Щирі привітання з Медовим Спасом своїми словами, у прозі

Улюблена дружина, хочу привітати тебе зі світлим і чистим святом, Медовим Спасом! Нехай очі твої завжди випромінюють радість і світло, як сьогодні! Нехай на солодких вустах твоїх, моя мила, красується посмішка! А Господь дарує тобі міцне здоров’я і благополуччя, оберігає від печалей, бід і наклепу!

Прекрасна буває у серпні середина, літо підбирається до свого завершення і ось навіть бджоли припиняють збирати пилок і приходить пора для ласощі першим смачним медом. А для християн настає перший врятував, він же Медовий. Нехай кожному хто буде поруч, ви наллє першого, освяченого меду, нехай і дорослі і весела дітвора ласують цієї солодкістю. А ще 14 серпня не забуваємо і про мак, який теж ділиться своїм урожаєм, і Маковей нехай приносить всім в будинок лише благо і світ! Нехай на будь-якому столі сьогодні будуть і булки, і пироги з маком, а поряд стоїть блюдце з медом! З першим Медовим Спасом, з Маковеєм вас!

Вітаємо з чудовим святом – Медовим Спасом. Саме це слово несе умиротворення в серцях людей. Бажаємо щастя в ваш будинок, щоб ніякі проблеми не змогли порушити мир і любов в сім’ї! Бажаємо, щоб літо не закінчувалося, і щоб всі бажання виконувалися із завидною швидкістю!

Вітаю я тебе з таким чудовим святом, як Медовий спас. Нехай з цим днем ​​твоє життя стане воістину солодкої і чарівною. Використовуй кожну можливість для того, щоб відчути лояльне ставлення долі і в повній мірі насолодитися святковим днем. Нехай солодкість буде відчуватися не тільки на столі, але і в твоїй душі, адже життя буває і такий. Покладися на Господа, який завжди захищає тебе і оберігає від всіляких труднощів. Спробуй повірити в те, що обов’язково все буде складатися успішно і кожна можливість, подана долею, обов’язково заслужить твоєї уваги. Бажаю тобі можливості відчути і зрозуміти, що ж являє собою щастя, але для цього потрібно всього лише покластися на Господа, який обов’язково проведе крізь тернистий шлях життя. З Медовим Спасом!

Вітаю тебе, мій коханий, з Медовим Спасом! Нехай Бог тебе зберігає і дарує спасіння! Щоб будь-які дороги вели тебе завжди до дому! Щоб ніякі невдачі не збивали тебе з правильного, обраного напрямку! Щоб життя у нас з тобою було солодким та гладкою!

Пречиста свято Медового Спаса и Маковія з пахучими піріжкамі и медовою вощині ступає на поріг. Нехай Господня благодать цього гарного православного свята принесе добро, любов и щирість у шкірних батьківщину. Нехай маковими зернами у домівках проростає достаток и білокрілій Янгол вибачення торкнет пір’ячком Божої любові шкірного серця. Хай буде благодатним для вас Щедрий Медовий Спас и Маковій!