Щиросердечні привітання з Новим роком та Різдвом Христовим українською

Від щирого серця вітаю з Новим роком та Різдвом. Побажати хочу щасливих і добрих свят, миру в родині і благополуччя, затишного тепла і розуміння в будинку, світлої надії душі і згасає віри, приємних подарунків і радісних сюрпризів, міцного здоров’я і великої удачі.

Вітаю з Новим роком та Різдвом Христовим! Нехай ці свята подарують чарівництво і чудо! Бажаю здоров’я всієї твоїй родині, затишку в кожному куточку твого будинку, щастя в кожній твоїй клітинці, оптимізму в кожної твоєї думки, благополуччя в кожному твоєму дні. Нехай цей рік буде плідним і успішним!

Вітаю з Новим роком та Різдвом Христовим. Бажаю доброго початку року і світлих обріїв в життя, бажаю, щоб старі мости яскраво горіли за спиною і висвітлювали шлях-дорогу до щастя і успіху. Бажаю благодаті і чуда, любові і удач.

Вітаю з Новим роком та Різдвом Христовим! Нехай в житті трапляються чудеса, нехай блищать від щастя очі, нехай серце вірить тільки в хороше, нехай душа не знає образ. Бажаю здоров’я і удачі, бажаю настрою яскравого, як новорічна ніч, бажаю життясяючою, як ніч перед Різдвом!

Привітання з Новим роком та Різдвом Христовим у прозі

Привітання з Новим роком та Різдвом Христовим своїми словами

З Новим роком і Різдвом Христовим. Бажаю з добрими надіями і світлими думками увійти в новий рік, бажаю зустріти свята з дорогими й улюбленими людьми і з ними ж часто бачитися в новому році, бажаю без зневіри і проблем зустрічати кожен новий день майбутнього року і ніколи не втрачати своєї віри і сили, своєї чарівності і щастя!

Колеги, дорогі мої! Хочу побажати нашому колективу того, щоб кожному нашому починаю супроводжувала удача. Весь минулий рік було дуже приємно спостерігати за тим, як кожен з вас прагне до щоденного професійного розвитку, як щодня ви міняли себе в кращу сторону, але при цьому не втрачалисвоєї індивідуальності. Бажаю вам того, щоб за робочою суєтою ви не забували про головне – своїх близьких. Нехай, приходячи з роботи, вас чекають тільки любов і душевне тепло. З Різдвом і Новим роком!

Всі ми чекали це свято: кожен вірив, що ось-ось здійсниться те саме чудо. Бій курантів дійсно заворожує, адже в цей момент починає здаватися, що мрії стануть реальністю. Відкриваючи пляшку шампанського, хочу побажати вам не переставати вірити! Цього року ваші бажання, мої рідні, обов’язково здійсняться. А ще нехай їсти червону рибку і чорну ікру ми будемо не тільки в святкові дні, а щодня. Вітаю! Не відмовляйте собі в задоволеннях.

Новий рік в нашій родині традиційно асоціюється з яскравими емоціями, вірою в диво, загадковістю, душевною теплотою. Здається, і в цей раз все якзавжди: на столі «Олів’є», в келихах шампанське, в кутку затишно горить вогнями ялинка … Але дещо змінилося: ми робимо ще один крок вперед, ще один рік позаду. Не будемо говорити про нього погано, нехай іде, не обертаючись. Адже ми напевно знаємо, що цей рік буде куди краще! Давайте ж зустрінемо рік у всеозброєнні!