Зворушливі християнські привітання з днем народження своїми словами

До будь-яких свят і дат готуються заздалегідь, підбираючи потрібні подарунки та слова. Вибором кращих християнських привітань з днем народження українською мовою теж варто зайнятися заздалегідь, і вибрати найраще, яке буде цінніше усіх подарунків!

Сердечно вітаємо вас з Днем Народження! Бажаємо вам духовного, тілесного і душевного здоров’я, любові і розуміння ваших духовних чад! Нехай віра, надія і любов, стануть міцною основою для того, щоб здійснювати добрі справи, бо свідчить нашим духовним братам і сестрам про істину і красу святого Православ’я! Нехай господь Бог береже вас від похмурих думок і злих духів, від важкої хвороби, від недоброго погляду, від злого мови, від мудрого ворога і невірного друга! Нехай батько наш благодатно заповнює ваші тілесні і духовні сили, і береже вас в доброму здоров’ї многая і благая літа! Пам’ятайте,подавець наших благ – Всемилостивий Господь! Віруйте щиро, сподівайтеся непохитно, любите щиро! І нехай молитва буде в ваших думках і вдень, і вночі! Допомоги Всевишнього на всіх дорогах життя вам, і вашим близьким і рідним!

Бажаю, щоб ангел-хранитель кожен раз опинявся поблизу в неприємних ситуаціях, гаманець завжди був повний різноманітної валютою, здоров’я ніколи не підводило, а рідні і близькі залишалися поруч.

Нехай Господь благословить і пошле в твій день народження тобі міцних сил і доброго здоров’я, радості душі і чистого кохання серця, вірного щастя і світлої надії. Нехай ангел тебе зберігає і допомагає долати всі життєві перешкоди.

У своєму серці завжди зберігайте Бога, адже все, що нам потрібно для щастя, це впевненість в тому, що нас розуміють! А Господь Бог нас розуміє, любить і береже від бід! І нехай ваше життя буде милістю Божою і блаженним світлом повна! Нехай віра в Бога ваше серце зігріває, нехай любов Всевишнього вас окрилює, нехай надія вас ніколи не покидає! Нехай вам буде відома істина земного життя! Нехай Божа благодать до вас зійде і подарує мир і добро! Бажаємо вам, щоб ваша душа стала ще чистіше, ще прозорішою, ще відкритим! Бажаємо вам стати щасливіше, ніж вчора, і з упевненістю дивитися в завтрашній день! І нехай ваші добрі мрії і добрі мрії збуваються за допомогою Господа нашого Ісуса Христа! Здоров’я вам, сил, смирення! Нехай стороною обійдуть вас злі духи! З Днем народження! Так буде господь Бог з вами вічно!

Нехай Господь благословить тебе Бог, так пошлють небеса тобі благо і щастя в твій день народження. Тобі дано життя, а значить живи, люби, твори добро і не втрачай надії, возрадуйся хорошому і розділяй горе з близькими. Нехай життя твоє буде світла і щедра, нехай серце твоє б’ється безустанно і щасливо.