Зворушливі привітання з Благовіщенням простими словами

У день Благовіщення Пресвятої Богородиці я дуже щаслива, перебувати серед своїх рідних і близьких. Мої дорогі, що хочеться побажати вам у цей дуже світлий і добрий свято. Перш за все, мені дуже хотілося б, щоб Богородиця допомагала з усіма проблемами, відводила від вас біди і дарувала своє благословення. Нехай ваш будинок буде наповнений світлом любові і добра, нехай будинок буде повною чашею, наповненим благополуччям, взаєморозумінням і взаємоповагою. Пресвята Богородиця довго чекала свого щастя і була сповна винагороджена за своє терпіння, сльози і віру в Господа. Вона повинна стати для вас прикладом того, що щира молитва і віра не залишаться без відповіді, довге очікування завжди буде винагороджено. Крокуйте по життю разом з Господом і Богородицею в серці, нехай їх заповіді і приклад життя стане напрямних і основоположним для того, щоб відчувати себе щасливою людиною.

Вітаю з Благовіщенням Пресвятої Богородиці і всім серцем бажаю давати відсіч сумним думкам і недобрим помислам, впевнено прагнути до чогось світлого і доброго, жити з істинною надією і міцною вірою, радіти всьому, що послав Бог і дякувати йому за благо і щастя.

У світле свято Благовіщення Пресвятої Богородиці від щирого серця бажаю щирої радості душі і добрих прагнень серця, благих діянь і бравих вчинків, справжнього щастя і чистої любові, міцної віри і згасає надії.

З Благовіщенням! Нехай Пресвята Богородиця надійно захищає від неприємностей і зла. В душі нехай завжди присутні спокій і віра в щасливе майбутнє. У будинку хай панують гармонія та затишок. Думки будуть чистими і позитивними. Хай не буде поганих днів і нерозв’язних проблем. Добра, миру та віри в людей!

Вітаю з одним з найважливіших християнських свят – Благовіщенням! З благою звісткою приходить і початок справжньої весни. Бажаю в цей свято миру, тепла, добробуту, достатку і благополуччя. Нехай близькі люди радують своїми вчинками і розумінням, щоб ви були здорові і щасливі, а цей день принесе нові надії.

Сьогодні особливий день, коли потрібно подумки подякувати Діву Марію за все, що вона зробила, за її турботу і любов до Спасителя. Бажаю, щоб твоє серце завжди було наповнене тільки світлими мріями і добрими бажаннями.

Допомагаючи ділитися ними з близькими людьми, з дітьми, батьками, своїми половинками. Нехай ця радість і тепло будуть по-справжньому щирими і божественними. Такими, якими сприйняла Марія, звістка про майбутнє народження свого сина Ісуса Христа.