Зворушливі привітання з Різдвом своїми словами, у прозі

Веселощів і щастя вам в цей прекрасний святковий день: добрих гостей, друзів і близьких. Нехай ваш будинок буде сповнений любові і справді різдвяним щастям!

Син Божий зійшов на землю для того, щоб зробити нас дітьми Божими. Саме місце народження Спасителя – місто Віфлеєм – означає дім хліба. Христос хоче стати нашим хлібом. А це означає, що з’єднуються ясла і Хрест, на якому Спаситель стане Хлібом Життя.

Мила хрещена, моя золота, вітаю тебе з Різдвом! Нехай в це свято серце залишить в минулому всі образи і тривоги, нехай душа з радістю і надією кинеться вгору до хмар щастя і мрій, нехай Господь позбавить від неприємностей і печалі, нехай попереду чекає лише добра удача і світле кохання!

З Різдвом Христовим. Бажаю берегти в серці любов і надію, дарувати оточуючим доброту душі і усмішку щастя.

Від щирого серця вітаю з Різдвом. Нехай цей світлий і добрий свято принесе в дім радість, щастя, затишок і гармонію, нехай буде багато прекрасних днів, які будуть радувати веселими сімейними посиденьками, душевними розмовами і приємними сюрпризами.

Немов відблиски різдвяної зірки, тихо горять свічки в цей святий вечір, нехай же вогонь їх очистить Ваш будинок від усього зайвого, залишивши в ньому тільки світлий потік радісних днів.

Сердечно вітаю вас зі святами Різдва Христового, Новим Роком та Святим Богоявленням.Так осінить вас благодать Христового, рясно проливається в ці урочисті дні на рід людський. Радіймо духом і принесемо з Ангелами хвалу Богу за все. Поспішаймо ж на поклик Спасителя нашого, поки ще не пізно, і підемо по стопах Його шляхом смирення і послуху. Світло Віфлеємської зірки нехай осяє ваші душі і зійде на них мир і благовоління Боже.

Вітаю з Різдвом Христовим. Нехай твій шлях по життю буде довгим і добрим, нехай твоя віра і любов допомагають тобі триматися вірного курсу. Бажаю міцного здоров’я, міцного характеру, але щедрої душі і м’якого серця. І нехай це Різдво хуртовиною замете всі невдачі.

З новим роком! З Різдвом! Нехай ваш будинок буде наповнений щастям, любов’ю і добротою

Моя улюблена, моя єдина, моя незрівнянна королева! Я бажаю тобі завжди бути такою ж неповторною і прекрасною, як сніжна героїня казки, але щоб в твоєму серці завжди вирувала пожежа любові і пристрасті. Пуску і життя твоє нагадує добру казку, з чудесами, чарівниками і веселими пригодами. Бажаю тобі величезного щастя в це велике і світле Різдво. Зі святом!