Зворушливі привітання з Великоднем своїми словами, у прозі

З почуттям глибокої радості і від щирого серця вітаємо вас зі Світлим Христовимвоскресінням – Пасхою Господньою! Бажаємо вам виконання всіх ваших надій і благих починань, миру, добра і любові.

Передзвін церковних дзвонів несе всім віруючим радісну звістку – настав велике свято, Воскресіння Ісуса Христа! Вітаємо зі Світлим Великоднем і бажаємо душевного тепла, нехай зійде на вас Божа благодать! Нехай традиційний паску, освячений в церкві, буде смачним і ароматним! Бажаємо вам зустріти Світлу Пасху з добрими думками і почуттями, в колі близьких і рідних людей!

Великдень світле свято. І в цей чудовий день, перш за все, хочеться сказати найтепліші слова та побажання. Нехай кожен момент в житті буде надзвичайно яскравим і незабутнім. А мир і благополуччя не залишить ваш будинок.

Вітаю зі світлим святом Пасхи! Нехай все завжди буде прекрасно, Бог оберігає від прикрощів і хвороб, радістю і світлом буде завжди наповнений будинок, а в родиніпанує мир і взаєморозуміння!

Найсвітліші, добрі і теплі привітання з Великоднем летять на крилах ангелів до вас! Нехай Бог дарує мир душі, доброту і чистоту думок, а радість Воскресіння Христового живе в серці і дарує надію.

Сьогодні особливий день. В цей день кожен, хто вірить в Господа, хто потребує ласки, в теплі, в любові або здоров’я, сповна отримує все, чого бажає. Вітаю тебе зі світлим святом Пасхи і бажаю з допомогою Божою знайти в цьому світі свій істинний шлях.

Христос Воскресе! У Істину Воскрес – на сьогодні це головні слова! І навіть не настільки важливі привітання в це свято, адже найголовніше збулося ще тоді, багато років тому! Тому ми просто бажаємо тобі міцної віри в нашого Спасителя, багато-багато здоров’я, благополуччя і великий щирої любові!

Від щирого серця вітаю зі святом Пасхи. Бажаю завжди зберігати в серці любов і віру, бажаю сьогодні поглянути на небо і зрозуміти, що в тебе чудова життя і прожити його треба гідно і красиво. Бажаю міцного здоров’я тобі і твоїм близьким, бажаю щасливих опадів в твоєму житті і перспективних прогнозів.

Привітання з Великоднем своїми словами

Привітання з Великоднем українською мовою

Вітаю з паскою! Нехай в сім’ї панує взаєморозуміння, любов, порядок і завжди присутній турбота одне про одного! Вмійте слухати і ваші благання також будуть почуті!

У світле свято Великодня бажаю вам миру і затишку в домі, успіху в будь-яких справах, процвітання і довголіття. Будьте спокійні і доброзичливі до оточуючих, уникайте сварок і конфліктів. Ставтеся до всього з добротою і турботою, зберігайте і примножуйте цінності і традиції. Живіть чесно і гідно, і будьте завжди щасливі!