Кращі привітання з Покровою українською мовою

У свято Покрови Пресвятої Богородиці хочу побажати миру і яскравого світла надії, віри, любові на шляху. Нехай Діва Марія відображає від тебе стріли заздрості і злоби, нехай небеса вкриють твою голову від дурних думок і образ. Живи чудово, благодатно і радісно.

Зі святом Покрови Пресвятої Богородиці. Бажаю мирних і щасливих днів, блаженних і втішних свят душі, здоров’я і радості для всієї твоєї родини.

Прекрасні світлі свята нас підносять. Коли на землі відбувається диво, освітлене божественним ім’ям – про нього швидко стає відомо у всьому світі. Бог створив людину за образом і подобою власного.

Вітаю зі святом Покрови Пресвятої Богородиці! Нехай мир до тебе буде добрий, нехай кожен день залишає за собою гарний сюжет щастя, нехай кожна справа обертається благом, нехай кожна думка буде світлою і веде тебе до радості. Бажаю, щоб всі твої молитви були почуті, щоб Пресвята Богородиця відводила від тебе недуги і прикрощі.

Настав довгоочікуваний світле свято Покрову Пресвятої Богородиці. Нехай Покров День принесе чистоту і надію в ваш дім! Бажаю сховатися від бур і негод під Божим покровом. Бажаю жити праведно і щасливо! Бажаю доброти в серцях і віри в душі. Бажаю благополуччя в родині і миру в домі!

Бажаю тобі, дорогий чоловік, щоб Божа Мати завжди давала гідний захист від усіляких бід і не дозволяла страждати. Нехай доля проявить свою прихильність і дозволить насолоджуватися кожним днем, знаходити щось нове і справді важливе в кожній миті життя. Будь ласка,вір в Богородицю, Покров якої ми сьогодні відзначаємо. Молитви твої можуть бути почуті і реалізовані в долі, а Господь тебе неодмінно підтримає у найважливішій і відважної життєвої битві. Вір в те, що життя буде радувати різноманітними фарбами і завжди дозволить знайти щось дивовижне і неповторне. Дорогий чоловічок, залишайся таким же добрим, як і зараз, адже тільки в цьому випадку ти збережеш право бути справді щасливим. Приймай мої теплі слова тільки у вигляді побажань і підтримки, адже в твоєму характері вдається знайти численні позитивні сторони.

У цей світлий день я хочу привітати вас з великим святом: з Покровом Пресвятої Богородиці. Я хочу побажати вам, щоб ваша сім’я завжди була захищена від бід і напастей. Щоб ваш будинок охороняли небеса і ваші дні були світлими і добрими. Щоб душевний трепет, який ви відчуваєте в церкви, ніколи не згас, і ви завжди пам’ятали про Господа. Вітаю зі святом!

Покров – велике християнське свято. В цей день я вилася Пресвята Богородиця, і накрила всіх тих, хто молиться покривалом, знятим з голови, захищаючи всіх людей від ворогів. Сьогодні ми щиро вітаємо вас зі святом. Нехай цей день принесе вам удачу і гарний настрій. Нехай у ваших родинах панує мир і спокій, нехай ваше життя буде довгим і щасливим, нехай ваша совість буде чиста, як джерельна вода. Міцного здоров’я всім, радості і благополуччя. Нехай надія, віра і любов завжди супроводжують вас.