Красиві християнські привітання з днем народження українською

Хай не буде в твоєму житті заздрості і злості, нехай душа звільниться від усіляких пут. Вітаю з днем ​​народження і бажаю, щоб Господь завжди вказував тобі вірну дорогу до щастя і відраді, щоб твоє серце завжди отримувало добрий відповідь на щиру молитву.

Бажаю, щоб у твоєму житті був тільки позитив, а поруч знаходилися вірні друзі. Бажаю, щоб тебе завжди переповнювала невичерпна енергія для здійснення всіх твоїх бажань. Нехай все життя буде безхмарним і яскравою, а в домі панують затишок, мир, любов і щастя. Якщо говорити коротше, то від щирого серця бажаю тобі прожити життя як в казці. З Днем

Прийміть сердечні і щирі вітання з вашим Днем Народження! Молитовно бажаємо вам довгого здоров’я і довголіття, щоб господь Бог і надалі зміцнював вас у вірі і надихав у праці земній! Щоб безліч благих справ, скоєних вами, множилися! Бажаємо вам своїм життям являти приклад життя у Христі, для наших духовних братів і сестер! Нехай Божа милість береже вас і вашу родину, нехай небо над вами буде блакитним, нехай ангел-хранитель вас не покидає! І якщо раптом зіб’єтеся ви з дороги істинної, нехай Господь наставить вас на шлях, яким треба йти, адже його всевидяче око завжди над вами! Бажаємо, щоб на кожному кроці вас благословляв господь Бог дарував вашій душі духовну радість! Нехай над вами пройде рясний дощ великої щедрості Божої! Бережи вас, і ваших рідних людей, Господь в усі часи!

Нехай небо в цей день пошле тобі радість і світлу надію, нехай Бог тебе благословляє і обдарує щастям. З Днем народження тебе! Нехай життя твоє повна буде благих діянь, добрих вчинків, великодушності і милосердя, співчуття нужденним і вірною допомоги хорошим людям.

Нехай все у Вашому житті буде добре з Божого благословення. Нехай присутні в ній світло і добро. Щастя Вам, віри і любові! З Днем народження!

Дарує життя Бог. Значить, ти потрібен світу! Нехай незгасний світло віри супроводжує тебе по всіх усюдах! Нехай радість і любов з Божого благословення йдуть поруч з тобою. Бажаю, щоб чистою залишалася душа, міцним здоров’я, світлими помисли!

Вітаю з днем ​​народження! Бажаю, щоб у вашій світлиці завжди була благодать і мир. Нехай душа, повернена до бога, буде чиста і умиротворення. Нехай на столі завжди – досхочу, у праці – у справах, а в любові – по серцю!

Християнські привітання з днем народження українською мовою

Кращі християнські привітання з днем народження у прозі

У цей день, коли ти був благословенний на народження, в світі стало ще більше світла! твої чесні вчинки, ясні думки і добрі наміри спонукають вірити в краще! Нехай Бог буде милостивий до тебе і оберігає від негараздів долі!