Найкращі привітання з Трійцею українською

Вітаю вас з Днем Святої Трійці. Нехай цей день принесе вам тільки щастя і нехай Бог відпустить вам ваші гріхи. Бажаю вам тільки хороших діянь і вчинків, адже тільки так ми можемо допомогти своїм близьким і спокутувати гріхи свої перед Богом. І нехай вам пощастить в цьому житті так, щоб ви ні в чому не мали потреби.

На свято Трійці хочу побажати вам всіляких благословень! Щоб щастя, світло, тепло і любов назавжди оселилися у вашому серці! Розквітайте і живіть в задоволення, адже життя – Найцінніший подарунок для кожного з нас! Нехай цей день осяє ваш світ світлом, нехай в сімейне вогнище прийде святе тепло. У нашому світі не повинно бути одиноких і кинутих людей. Бажаю вам зустріти це чудове свято в колі дружньої родини. Найчастіше дякуйте Богові і долі за те, що у вас є прекрасна сім’я, хороша робота, вірні друзі. Нехай віра завжди супроводжує вас і не залишає ні на секунду! Нехай те, про що ви мрієте, збудеться якомога швидше. Чи не турбуйтеся через дрібниці, цінуєте красу і красу життя. Нехай все буде так, як ви самі хочете. Бажаю вам любові і терпіння до ближнього. Нехай Бог благословить вас!

Вітаю з Трійцею і від усього серця бажаю жити з чистими думками, з добрими почуттями, з щирою вірою, з гарними надіями, з величезною любов’ю до себе і близьким, до життя і світу. Нехай Пресвята Трійця допоможе забути всі образи і запалити зелене світло на дорозі до твоїх мрій!

Із задоволенням вітаю тебе з днем ​​Трійці! Любов і щастя переповнюють наші серця. А значить, Бог щедро благословляє нас, даруючи радість на кожен день! Бажаю, щоб ми все життя купалися в цих світлих хвилях!

В цей православне свято Трійці Господньої я бажаю тобі жити з любов’ю в серці, з вірою і надією в душі, з блиском в очах і з посмішкою на губах. Нехай натхнення і талант допоможуть тобі добитися цілей, виконати мрії і спіймати птаха щастя!

Вітаю з Трійцею і щиро бажаю йти дорогою, засіяна пелюстками щастя і зеленню надій, бажаю відкрити для серця дивовижний світ блаженства і радості. Нехай буде міцним здоров’я і доброї душа, нехай Пресвята Трійця захистить твою сім’ю від будь-яких напастей і негараздів.

Вітаю з Трійцею. Бажаю по дорозі життя йти на світло любові і віри, бажаю вистилали свій шлях квітами радості і доброти. Нехай в світле свято Трійці життя виключить образи і негоди, нехай твоя душа буде закутана зеленню надій і щастя!

Нехай в світле свято Трійці до вас прибуде щастя! Нехай душа очиститься від зла та заздрості, і зберігає нехай вас Господь. Зі святом!