Найкращі привітання з Водохрещем простими словами

З Хрещенням! Нехай душа світиться від радості, тіло буде сильним і здоровим, серце наповнюється любов’ю, а вдома панує затишок, благополуччя і достаток!

У празник Господнього Хрещення від щирого серця бажаю дихати вільно щастя, перейнятися світлою надією і щирою любов’ю, спрямуватися до благим діянням і гармонії почуттів. Бажаю, щоб свята вода змила з життя все негоди і біди, щоб її краплі подарували віру в чудо і дозволили зустрічати добрі світанки.

Поспішаю привітати з Хрещенням! Нехай водохресна вода охолодить душу і очистить від образ і тривог, а чиста любов зігріє і принесе благодать.

Нехай Водохресні морози будуть єдиними, хто приносить холод в будинок. Всі рідні і навколишні нехай радують тільки цікавими і добрими звістками.

Нехай Всевишній береже вас від бід, подарує вам щастя, нагородить мудрістю і навчить смирення. Бажаю життєвого добра, величезною, світлої любові і великого достатку. З Хрещенням!

З Хрещенням Господнім я всіх вітаю і бажаю заспокоєння, душевної рівноваги, спокою, щедрості і сердечності!

Вітаю з Богоявленням Господнім! Незважаючи на морози, християнська душа зануриться в ополонку, оздоровиться і очиститься. Бажаю духовної віри, світлих помислів і люблячих сердець.

Вітаю з Хрещенням Господнім. Бажаю вам не хворіти, відчувати себе бадьоро й енергійно. Нехай в цей святий день все погане залишить Вас у спокої і прийде до Вас – все позитивне і доброзичливе.

Вітаю зі святом великим, важливим – з Хрещенням Господнім. Нехай Дух Святий захистить від бід, заздрощів і лиха, нехай голубом душа твоя несеться вгору до світлих мрій, нехай серце твоє спонукає лише до добрих діянь. Живи в здоров’ї і благодаті, зміцнюй свою віру і любов.

Свято Хрещення – день, коли в кожній крапельці води Господь дарує нам благословення. Тому бажаю тобі сьогодні непросто зануритися в священну ополонку, але і отримати максимум хорошого. Ніколи не хворіти, сприймати світ таким як він є, знаходячи позитивні моменти в кожному прожитому миті.

У 19-й день січня відбулося колись нове чудо – маленький Христос був охрещений. І тепер щороку ми святкуємо Його Хрещення, просячи у Господа усіляких благодатей. Не забудь загадати сьогодні бажання, кажуть, саме на Водохреща вони найчастішеі збуваються!

Ангели дарують перлинні зірки і діаманти нічних сузір’їв тим, хто дивиться в це свято на яскраве, усипане Водохресний зірками, небо. Нехай у них буде стільки радості, скільки зірок на небі, нехай вогні вулиць перетворяться в яскраві і романтичні спогади про любов і таємних побачень, і нехай всі дні будуть барвистими, немов гарні сторінки захоплюючої книги. Хай щастя осяє вашу душу, немов сяйво нічних вогнів великого міста, нехай добре настрою не покидає вас ніколи, навіть коли за вікнами йде гроза і виблискують яскраві спалахи блискавок. Нехай романтика нічний зими, зробить ваш роман таким же захоплюючим і красивим, як в прекрасній і цікавою книзі, в якій є місце радості, любові і удачі і де завжди є щасливий вихід з будь-якій важкій ситуації.