Найкращі Різдвяні привітання українською мовою

Різдво – найчарівніший, самий чудовий свято! Він несе стільки прекрасних очікувань, веселощів, світла і навіть чудес. І я бажаю вам, щоб збулося те, чого ви дуже-дуже чекаєте! Бажаю, щоб у вашій душі до наступного Різдва горів маленький вогник світла, який запалять близькі і друзі своєю добротою до тебе!

Сердечно вітаю вас зі святами Різдва Христового, Новим Роком та Святим Богоявленням.Так осінить вас благодать Христового, рясно проливається в ці урочисті дні на рід людський. Радіймо духом і принесемо з Ангелами хвалу Богу за все. Поспішаймо ж на поклик Спасителя нашого, поки ще не пізно, і підемо по стопах Його шляхом смирення і послуху. Світло Віфлеємської зірки нехай осяє ваші душі і зійде на них мир і благовоління Боже.

Вітаю з Різдвом! Бажаю, щоб міцна віра допомагала вистояти в будь-якій життєвій ситуації, полум’яна любов наповнювала кожен день яскравими фарбами, а світла надія давала сили і надихала на звершення.

Дорогі батьки! З Різдвом! Це свято надії і віри, ви завжди в нас вірили, допомагали і дбали, а ми завжди знаходили в вас любов і підтримку. В цю світлу ніч сподіваємося, що і вас підтримує наша любов і вдячність. Нехай наша сім’я примножується, але в ній завжди буде панувати атмосфера затишку та злагоди!

Дорогі колеги! З Різдвом! Нехай в будинку вашому буде достаток, все будуть здорові і щасливі, а в цю ніч нехай здійсниться хоч невелике, але чудо!

Вітаю з Різдвом і щиро бажаю тобі вищих благ, міцних сімейних відносин! Нехай нічого не залишиться на потім і збувається все, чого захоче душа! Життя без проблем і теплих вечірніх зустрічей з близькими!

Дорога сестричка, в свято доброго і світлого Різдва від душі тобі хочу побажати барвистого світу і звершення всіх надій, радості для серця і світла для душі. Нехай Різдво подарує багато веселих і щирих емоцій, щасливих посмішок і міцних обіймів.

Я хочу привітати з Різдвом свою улюблену бабусю! Саме завдяки тобі я виросла такою людиною, тому що ти вклала в мене всю свою душу. Ти навчила мене всьому, що знала сама, а зараз вже я вчу тебе, тому ти відмінно розбираєшся в техніці. Спасибі тобі за все, бабуля! Я вітаю тебе з Різдвом і бажаю тобі довгих років життя. Ти ще така молода, що встигнеш пограти зі своїми правнуками, яких ти так чекаєш. Будеш і їм перед Різдвом розповідати чарівні казки і історії, як колись розповідала мені. Я тебе дуже люблю, дорога бабуся! Спасибі за всю твою турботу, за любов і ласку. Завдяки тобі я навчилася багатьох речей, ти вчила мене бути терплячою, ніжною і відповідальною. Сподіваюся, що я тебе не розчарувала.