Найкращі Різдвяні привітання українською мовою

Різдво це, звичайно ж, диво, яке нам подарував Спаситель. Вітаю вас і бажаю, щоб ваша душа була наповнена добром, вірою і любов’ю. Адже це найголовніше. Саме вони прикрашають світ, роблять його воістину прекрасним. З Різдвом Христовим вас!

З Різдвом Христовим я всіх вітаю і бажаю неземних чудес, святості у всьому, праведності у вчинках доброти!

Різдвяні привітання у прозі

Різдвяні привітання своїми словами

Різдво – прекрасне свято, коли на небі запалюється Віфлеємська зірка! Нехай він буде незвичайним і подарує тобі казкові чудеса, в яких живуть Віра, Доброта, Надія і Любов!

Світло Віфлеємської зірки нехай осяє наші душі й зійде на них мир і благовоління Боже.

Бажаю прекрасного Різдва Христового і чудесного чарівництва. Нехай твоїй родині буде затишно і тепло в цей зимовий свято!

Колеги, прийміть мої щирі вітання з Новим роком! Це один з найсвітліших і душевних свят, тому нехай у серці у кожного живуть найдобріші почуття. Нехай стануть реальністю давно задумані мрії. В житті будуть тільки позитивні моменти, радість і турбота близьких. Нехай все засмучення кануть в минуле, а майбутнє буде безхмарним і райдужним. Будьте щасливі!

Вітаю тебе, любий друже, з Різдвом Христовим! Нехай це свято дозволить тобі знову повірити в добро чудо і силу чарівництва, нехай міцніше стане твоя віра і сильніше дух. Бажаю тобі благодаті і світу, щирих почуттів і неземне кохання, відмінного здоров’я всієї сім’ї і вірного достатку.

Вітаємо вас з Різдвом Христовим і бажаємо всього найкращого! Нехай Різдво Христове увійде в ваш будинок тихо і радісно. Нехай воно принесе з собою тепло, щастя, усмішки, благополуччя і багатство душі. Нехай ваш будинок завжди буде затишним і гостинним. Нехай вашу сім’ю оберігає ангел небесний!

Бажаю неповторно радісного свята Різдва! Нехай влаштувалися в душі щастя запалює посмішку на обличчі, сил вистачає на всі важливі справи, доля дарує чимало приводів для веселощів, а дорогі серцю люди залишаються поруч, даруючи підтримку і розділяючи успіхи!

Сьогодні урочистий день, на календарі сьоме січня, а це значить настав Різдво! І неможливо приховати добрі слова, рядки привітання йдуть одна за одною і мої щирі побажання щастя, здоров’я, любові і благополуччя! Нехай вони завжди незмінно будуть в твоєму житті!

У цей святковий Різдвяний вечір, коли всі сім’ї збираються за святковим столом, хочу побажати добра і світла, тепла і благополуччя всім. Нехай в цей день на всій планеті настане довгоочікуваний мир.