Щирі привітання з Водохрещем українською

В день хрещення нехай Бог залишить поруч з дитиною одного зі своїх ангелів, який буде оберігати долю цієї дитини! Береже вас Господь!

Хрещення Господнє один з найдавніших християнських свят, в цей день очищається душа від суєти і печалі, наповнюється вищим сенсом, світлом, добротою, любов’ю, нехай хрещенські морози не вгамують її. Нехай Вам відкриється краще в людях, нехай запанує мир, краса, щастя в родині і справах, нехай щаслива зірка освітлює вам дорогу!

Блакитному спускається з небес на ваш будинок благоговіння. У це свято святий, Хрещення, я бажаю друг тобі тільки хорошого. Хорошого життя з яскравими враженнями, вдячних дітей і справжніх друзів. Нехай на обличчі твоїх близьких завжди буде щира посмішка, а доля вас балує приємними сюрпризами.

З Хрещенням Господнім! Нехай, кожен, в цей день попросить Господа Бога про своїх гріхах і поганих справах – щиро покається і очиститься в священної воді. Нехай в цей день до кожної людини прийде новий приплив сил, людина очиститься від всього поганого, і буде відкритий для добрих вчинків. Щастя і здоров’я в ваш будинок.

Привітання з Водохрещем своїми словами

Привітання з Водохрещем українською мовою

У цей день повітря незвично Мороз, свіже і чисте. 19-го січня Земля в очікуванні одного з найважливіших свят – Хрещення Господнього. Хочу побажати, щоб три речі завжди залишалися при вас: надія, любов і віра. Нехай ваше серце завжди буде відкрито для добрих справ.

Сьогодні велике свято, що об’єднує людей. Нехай віра в краще дає черговий привід для подяки і надії, для мрій і звершень, для радості і роздумів. Будьте чистими душею, добрими помислами і вірте в чудеса! З Хрещенням Господнім!

Ангели дарують перлинні зірки і діаманти нічних сузір’їв тим, хто дивиться в це свято на яскраве, усипане Водохресний зірками, небо. Нехай у них буде стільки радості, скільки зірок на небі, нехай вогні вулиць перетворяться в яскраві і романтичні спогади про любов і таємних побачень, і нехай всі дні будуть барвистими, немов гарні сторінки захоплюючої книги. Хай щастя осяє вашу душу, немов сяйво нічних вогнів великого міста, нехай добре настрою не покидає вас ніколи, навіть коли за вікнами йде гроза і виблискують яскраві спалахи блискавок. Нехай романтика нічний зими, зробить ваш роман таким же захоплюючим і красивим, як в прекрасній і цікавою книзі, в якій є місце радості, любові і удачі і де завжди є щасливий вихід з будь-якій важкій ситуації.

Бажаю в цей святий день щоб оздоровилися тіло, думки і душа. Щоб на світанку разом з цілющою водою змилися все погане, хвороби, смутку і переживання. Бажаю щоб серце відкрите було для добра, для віри, для Бога. З Хрещенням Господнім!