Щиросердечні привітання з хрестинами до сліз

Мої дорогі, сьогодні важливий день для вашої родини, особливо для вашого хлопчиська – цього прекрасного пустотливого створення. Мені хочеться привітати вас з хрещенням синочка і побажати вам міцного здоров’я, а також щастя, благополуччя вашої сім’ї і взаєморозуміння. Мені хочеться, щоб ви запам’ятали цього день, тому як це свято дійсно має велике значення для будь-якої людини. Саме з цього моменту ваш милий і добрий хлопчик буде перебувати під захистом Бога, а значить, що він завжди буде спокійний, тому що його оберігають. Я вітаю вас з цією прекрасною подією, а ще хочу, щоб ви постаралися запам’ятати якомога більше моментів, тому як цей день дійсно дуже важливий для вас. Зі святом, мої дорогі! Сьогодні ви самі щасливі батьки, а ваш малюк сьогодні просто дивує своєю гіперактивністю.

Милий малюк, в цей день ти став частинкою Бога! Чи не ранку віру – будь міцним духом і серцем! Просвітлення тобі, успіхів у долі і благополуччя земного! Люби маму з татом, а також всіх рідних! Ніколи не черствий душею, не забувай близьких і не кидай друзів. Вони – теж частина тебе, твого життя і долі! Бажаємо тобі здоров’я, везіння, радості, удачі! Ніколи не звертай зі шляху земного – він обов’язково приведе тебе на краще! Рости розумним і міцним, сміливим і відважним, добрим і красивим! І пам’ятай – ти не один! Ми завжди прийде тобі на допомогу, визволимо в скрутну хвилину! А Господь Бог вкаже вірну дорогу і підкаже вихід з будь-якої ситуації. Головне – не втратити себе і свою віру! Рости великий!

Вітаємо з хрещенням сина. Цей важливий крок у своєму житті повинні зробити будь-які батьки. З цього моменту Божа допомога, захист і опіка поширюється і на вашого малюка. Бажаємо жити в мирі та гармонії з собою, і з Богом. Щастя Вам і здоров’я. Нехай Бог береже Вас!

Вітаю Вас з крестинами. Нехай малюк росте здоровим, слухняним, радує батьків веселим сміхом. Нехай в його житті не буде нерівних доріг, важких рішень, печалей і тривог. Щоб він виріс справжньою людиною, готовим до прийняття серйозних рішень. А Вам бажаю лише терпіння і благополуччя, щоб виховати гідну людину.

Дзвін і благословення Бога була даровано сьогодні вашій донечці. Тепер вона народила в новому світі – в духовному. За її успіхи тут відповідають хреснібатьки, які повинні спрямовувати свою названу дочку на шлях добра і світла, розвивати в ній любов і милосердя до всіх оточуючих. У світі немає нічого більшого, ніж таїнство хрещення. У цей момент невинна дитина постає перед Господом, приймаючи дар його благословення, і ангела в захисники собі на все життя. Батьки, хочеться від щирого серця привітати вас з таким хвилюючим і значущим моментом життя вашої малятка. Нехай він тихенько спить у своїй колисці, тепер вона точно надійно захищена крилом свого ангела від усього поганого і поганого, вона оточена світлом і добром.