Щиросердечні привітання з хрестинами до сліз

Нехай тепер небо тобі посміхається частіше. Нехай доброта струмувати навколо тебе, немов кришталевий чистий струмок, який подарує тобі багато прекрасного, чистого і світлого, наче усмішка мами, немов добрі слова рідних і близьких тобі людей, а так само, немов снігові річки християнської любові та благодаті, яка досягається добрими справами і чистотою душі. Бажаємо тобі, юний християнин, більше радості, зберігати доброту і добрий настрій, що б не сталося в твоєму житті, а так само те, щоб все допомогло тобі якомога частіше отримувати радість і любов. Роби добрі справи не просто для людей, а для свого християнського вдосконалення, щоб ангели і добрі сили допомагали тобі в будь-якій життєвій ситуації.

Вітаю зі здобуттям православної віри і входженням у храм, з крестинами тебе! Бажаю, щоб Господь оберігав від заздрості і злості, щоб життєвий шлях був присвячений досягненню своїх цілей, здійснення заповітних мрій, допомоги оточуючим і наповненню щастям твоєї душі.

Ваш малюк виявився таким красенем, істинним янголятком. Ви тільки подивіться в його очі, в яких можна прочитати все найкраще. Вірю в те, що ваш синок заслуговує справжнього щастя і обов’язково його побажання, мрії знайдуть місце в реальному житті. Хочу побажати захисту ангела-хранителя і Господа з сьогоднішнього дня, адже при хрестинах дитинка зробив важливий крок на шлях до Вищих сил. Бажаю, щоб на протязі всього життя, відчувалася тільки справжня захист і можливість збереження віри в світле майбутнє, безмежне щастя. Бажаю малюкові активного росту і успішного зростання, адже я вірю в те, що насправді він зуміє досягти поставлених цілей в житті, знайти своє щастя. Прийміть, будь ласка, в дар це привітання і невеликий хрестик, адже я щиро бажаю найкращого вашому синочку. З крестинами!

У цей особливий день, в день посвячення в таїнство хрещення, від щирого серця вітаю! Нехай ангел-охоронець висвітлює життєвий шлях і оберігає від усього поганого. Нехай буде міцним здоров’я, а світлої – душа. З крестинами, благополуччя, великого щастя і любові.

Вітаю з крестинами, з важливою подією, з великим святом душі. Тепер в твоєму серці православна віра, тепер Господь тебе оберігає і захищає від лиха. Бажаю тобі ніколи не звертати з доброї стежки твого щастя, бажаю міцного здоров’я і благодаті життя. Нехай доля твоя буде живою рікою, що мчить за течією любові і радості.

Нехай буде дитинка ваш хороший, розумний, сильний і, звичайно ж, здоровий! Я вітаю вас з прекрасним і важливим святом, з першим святом вашого чудесного дитини, з крестинами! Сьогодні він вперше увійшов в Храм Божий для того щоб його присвятили в таїнство хрещення! Так нехай же з цього дня дитина завжди знаходиться під охороною небес Божих! Нехай його ніколи не залишає ангел-хранитель і завжди стоїть на сторожі його спокою і гарного настрою! Нехай він не знає в житті прикростей, бід і різних інших неприємностей, а буде завжди усміхненим, сповненим здоров’я і душевного добра! З крестинами вас, будьте щасливі і ви, і ваша дитина!