Щиросердечні привітання з Пасхою своїми словами, до сліз

Христос Воскрес! Вітаю тебе з добрим і світлим святом Пасхи. Нехай в цей день Господь пошле твоєму серцю радість і надію, нехай для тебе відкриється шлях до щастя і любові. Бажаю здоров’я, блаженства, миру, душевного спокою, чистої совісті і прекрасних думок!

Настає радісний, весняне свято Пасхи. Мої побажання будуть простими, але щирими. Живіть довго і щасливо, в любові та злагоді. Нехай у домі завжди буде достаток і затишок. У прагненні поліпшити своє матеріальне добробут немає нічого поганого, але не забувайте про душу. Все чого ми маємо в цьому житті, насправді, дає нам Бог. На радість або на біду. Православні обряди і церковні звичаї дані нам для того, щоб за побутовими проблемами ми не забули про Творця і про Ісуса – Спасителя. Будьте частиною прекрасного спільноти істинно віруючих людей під назвою Православна церква! Христос Воскрес! Нехай віра в Бога вас не покидає ніколи!

З великим святом! Пориньте в океан світлих думок і цікавого спілкування. Не поспішайте жити, насолоджуйтеся кожним моментом, довгоочікуваною подією, сімейним відпусткою. Нехай на шляху вас чекає успішний результат будь-якої співпраці. Прагніть робити добро, жити по совісті, щиро любити, прощати образи і безглузді слова, більше читати і бачити в людях тільки хороше.

Воскресіння Господа Ісуса Христа – чудо, значення якого неможливо переоцінити. Ця подія Вселенського масштабу, яке врятувало все людство від мук пекла. Так радіймо тому, що Бог дав нам можливість не тільки погостювати на цій тлінній Землі, але жити вічно без хвороб і печалі.

Вітаю з паскою! Бажаю вірити і сподіватися, мріяти і жити з любов’ю в серці, цінувати своє життя і красиво розпоряджатися кожним її днем. Нехай Господь відводить від тебе будь-яке лихо, нехай це свято принесе благодать і щастя!

Великдень, це самий великий і трепетний свято, коли на порозі стоїть прекрасна Весна і несе нам свої радості та надії. День, коли світиться радість в очах, і яскраве сонечко шле свої ласкаві промені на землю. Нехай у серці світлі гімни звучать, і чується голос, Христос Воскрес.

У це світле свято, ми бажаємо вам безмежного щастя, здоров’я, благополуччя. Тепла і затишку у вашому домі. Радійте кожному дню, частіше посміхайтеся, не забувайте своїх близьких. Живіть з вірою, надією і любов’ю в серці! Голуб

Поздоровляю з Пасхою і бажаю бути людиною милосердя і великодушності. Нехай це світле свято подарує світлу надію і справжню віру в справжнє диво.