Щиросердечні привітання з Покровою своїми словами, до сліз

Величне свято – Покрову Пресвятої Богородиці викликає добрий трепет в душі кожного з нас. Сьогодні ми ставимо свічки в церкві для того, щоб наші близькі були укриті від будь-яких мирських лих. Я хочу побажати в цей свято багато світла і доброго ставлення до людей. Щоб Богородиця не забула ваш будинок і зберігала вашу сім’ю. Щоб вас не торкнулося зло, і щастя висвітлювало ваш шлях.

У цей світлий день я хочу привітати вас зі святом, яке має дуже цікаву історію. Вам неодмінно потрібно ознайомитися з цією історією, тому що вона грає дуже велику роль в житті православного світу. Мені хочеться привітати вас зі святом Покрова Пресвятої Богородиці, тому що я вважаю, що про це свято повинні знати всі. Сьогодні у вас буде прекрасна можливість відвідати храм, тому що в звичайні дні ви ніяк не знаходите час для цього. Крім того, хочу побажати вам міцного здоров’ячка, а також терпіння і щастя. Нехай Божа Матір завжди оберігатиме вас і ваших рідних, буде надавати сил, тому що різні життєві ситуації вибивають людину з колії. Нехай цей святковий день допоможе вам відпочити і набратися сил і енергії. Проведіть своє свято з чистими думками і добрими намірами.

Вітаю з Покровом Пресвятої Пречистої Богородиці. Нехай Божа Матір вбереже від зла, направить на щастя, допоможе зберегти в душі віру, доброту, любов. Затишку, світла, достатку і благодаті твого дому.

Сьогодні ми відзначаємо Покров Пресвятої Богородиці, воістину унікальний і гідне свято для кожної віруючої людини. Бажаю тобі віри в кращі події, бажання подальшого розвитку і активного просування до поставлених цілей. Знаю і вірю в те, що ти неодмінно зможеш відкривати тільки позитивні сторони життя і зможеш зрозуміти, наскільки прихильною буває доля. Бажаю підтримки твого дому, дивного щастя і натхнення. Нехай будь-які мрії знаходять реалізацію в життя. Зберігай, будь ласка, тільки чисті та добрі помисли, ніколи не сумнівайся і не вагайся, а старайся зберегти весь позитив, який спочатку виявився подарованим Господом. Знаю і вірю в те, що ти зможеш досягти такого бажаного щастя і зрозуміти, в якому напрямку потрібно рухатися далі. Приймай мої щирі вітання з наступаючим святом.

Я хочу привітати вас зі святом Покрова Пресвятої Богородиці, а ще хочу побажати вам процвітання і щастя. Для будь-якого православного християнина це свято вважається одним з найбільш важливих, тому я з такою великою радістю хочу привітати вас. Цей день обов’язково потрібно провести в компанії тих людей, з ким ви більшого всього любите проводити час, з ким ви хочете розділити цю радість. Я дуже хочу, щоб Богородиця завжди оберігала вас і ВШУ сім’ю, щоб вона була поруч з вами в найважчі життєві моменти. Продемонструйте сьогодні їй свою повагу, свою шану і свою любов. Впевнена, що вона помічає все. Нехай цей день пройде весело і безтурботно, щоб ви всі отримали справжнє задоволення від святкового дня. Бажаю вам усім міцного здоров’ячка, а також море удачі. Нехай вас в усіх справах переслідує успіх.