Щиросердечні привітання з Водохрещем до сліз

Нехай у вашій родині, роботі і справах запанує мир, радість, щастя, а божественна благодать допоможе в житті і мріях! Бажаю не боятися водохресних морозів, щоб водохресна вода надала вам сил і здоров’я на багато років!

Вітаю з Хрещенням Господнім і щиро бажаю перемагати свої страхи і сумніви, твердо вірити в успіх і істинно відчувати в житті щастя. Нехай у серці палає вогник любові, нехай у душі таїться радість і надія.

З Хрещенням Господнім! Нехай цей свіжий, світлий день подарує вам оновлення душі і тіла! Нирніте глибше в ополонку і з божественною силою відштовхніться від дна свого життя, виринувши зовсім іншою людиною! Нехай небеса обдарують вас міцним здоров’ям і Божою милістю! Нехай ці дари принесуть вам з собою удачу, благополуччя, взаєморозуміння рідних і близьких!

Сьогодні настав велике свято – Святе Богоявлення! Бажаю, щоб всі твої помисли були чисті, як білий незайманий сніг за вікном, а впевненість в собі такий же міцною, як хрещенські морози. Бережи тебе Господь!

Нехай господь ніколи не залишає твій будинок, тебе і твоїх близьких. Бажаю щастя, міцної віри і чистих думок. З Хрещенням!

За віконцем тріщить сильний мороз, і до нас приходить світле свято Хрещення Господня. Від щирого серця вітаємо вас з цим чудовим святом. Нехай з вашого життя назавжди йдуть всі проблеми і негаразди, нехай свята зірка Віфлеєму висвітлює ваш життєвий шлях. Бажаємо всім міцного здоров’я, величезної радості, великого щастя і благополуччя. Нехай у ваших серцях збережеться тепло, нехай всі надії неодмінно збудуться. Всіх благ вам, терпіння, впевненості в собі і всього самого найкращого.

Бажаю, щоб цей добрий свято принесло в ваш будинок спокій, любов і щастя. Міцного здоров’я всім членам родини, бадьорості духу, побільше хороших приводів для радості на протязі всього року.

Хрещення Господнє – це таке свято, яке не можна не відзначати. Тому накривай на стіл і збирай близьких людей. Нехай в твоєму домі буде тепло від усмішок і обіймів, нехай рідні та близькі ніколи не переживають і не сумують, хай ті, кого ти любиш, не перестають бути поруч і підтримувати тебе в будь-яких ситуаціях.

Настав Хрещення – щасливий свято! З давніх-давен в цей день повелося влаштовувати купання в ополонці, а після – стрибати через вогнище, щоб зігрітися! Ні багаття, ні ополонці у нас немає, тому я бажаю тобі зануритися з головою у вир пристрасті, а потім зігрітися вогнем ніжності! нехай Господь всемогутній допомагає тобі в житті!