Зворушливі привітання з Покровою у прозі

Вітаю зі святом Покрови Пресвятої Богородиці! Нехай мир до тебе буде добрий, нехай кожен день залишає за собою гарний сюжет щастя, нехай кожна справа обертається благом, нехай кожна думка буде світлою і веде тебе до радості. Бажаю, щоб всі твої молитви були почуті, щоб Пресвята Богородиця відводила від тебе недуги і прикрощі.

Зі святом! Нехай світло наповнить Ваші домівки, щоб звучали в їх стінах щасливі голоси і дзвінкий сміх, світилися усмішки. Нехай Пресвята Богородиця чує Ваші молитви, оберігаючи від поганих звісток і напастей.

Православні християни, вітаючи вас з таким великим святом, як Покров Пресвятої Богородиці хочу побажати міцної душевної віри. Нехай мирські радості не зведуть вас зі шляху істинного і благодать, подарована колись Божою Матір’ю, знайде відображення і в вашому житті.

Вітаю Вас з цим чудовим Святим днем-святом Покрови! Бажаю Вам від щирого серця добра і святості, які притаманні нашій Пресвятої Богородиці!

Бажаємо в свято Покрова Пресвятої Богородиці кожному твердої віри в серці! Нехай Марія так само, як при явищі своєму в константинопольському храмі, сьогодні вкриє всіх тих, хто молиться і свято вірять у Христа своїм чудотворним покривалом, захистивши від болю і зла!

Милосердя нехай в кожному серці живе, зароджуючись тим самим зернятком, яке виросте у щось велике. Нехай любов панує і витає, щоб про близьких піклуватися і приділяти їм увагу. Бажаємо молитвам почутими бути, щоб небеса приховали від бід. Зі святом!

Я хочу привітати вас з одним з найсвітліших і добрих свят, про який можна говорити годинами. Сподіваюся, що ви знайомі з його історією, тому що вона являє собою великий інтерес. Йдеться про цю знаменну для всього православного світу дні – Покров Пресвятої Богородиці. Я хочу побажати вам терпіння, тому що в житті буває багато ситуацій, багато з яких виводять з себе, але ви не повинні забувати, що з будь-якої ситуації можна знайти вихід. Причому ви будете отримувати допомогу і від Богородиці, тому що вона завжди підтримує людей, що потрапили в неприємні ситуації. Хочу побажати кожному з ваших рідних здоров’ячка! Ніколи не хворійте, не турбуйтеся і не сумуйте, бо все можливо вирішити. Нехай всі ваші мрії і бажання виконуються, а Богородиця завжди буде допомагати вам в цьому. Щасливого вам свята!

Свято, в який можна звернутися з молитвою до Пріснодіви Марії. Свято, в який божественна сила підбадьорює і захищала людей. Це день, коли Матір Божа дасть людям притулок, і птиці весь день молитви співають. Обдарує вона ваш будинок теплом, світлом правди, і вірою в майбутнє.

Привітання з Покровою своїми словами

Привітання з Покровою у прозі