Зворушливі привітання з Водохрещем у прозі, до сліз

Нехай Водохресний негода виморозити всі жалі і біди, а залишиться лише найнеобхідніше для щасливого життя – взаємна, нестримна, красива любов.

Привітання з Водохрещем українською мовою

Привітання з Водохрещем своїми словами

Вітаю з Хрещенням Господнім і від щирого серця щиро бажаю, щоб в цей чудовий день свята вода очистила тіло і душу, змила їхні вади й негаразди, надала здоров’я і силу духу. Щоб прояснився правильний життєвий шлях і удача супроводжувала постійно.

Вітаю з Хрещенням Господнім і хочу побажати, щоб здоров’я було міцним, як хрещенські морози, щоб чиста водиця змила всю печаль і смуток, щоб життя мала щасливе і благополучне продовження, щоб яскраве світло надії і любові осявав душу і серце!

Вітаю зі святим святом Хрещення Господнього. Цей день дає всім додатковий привід подякувати Богові за все, що у нас є. Нехай Батько наш небесний дарує Вам здоров’я, мир, довголіття, віру і благословення у всіх починаннях. Вітаємо зі святом!

В день хрещення нехай Бог залишить поруч з дитиною одного зі своїх ангелів, який буде оберігати долю цієї дитини! Береже вас Господь!

Настав великий світле свято – Хрещення Господнє. Нехай в кожному домі панують щастя, мир і любов. Хочеться побажати добра і справедливості, щоб чудеса траплялися, а для цього потрібно вірити. Бажаємо, щоб у цей день поряд були надійні, люблячі і віддані люди: рідні, друзі, улюблені. Зі святом, і нехай весь рік вас не залишає Божа Благодать!

C святом Хрещення Господнього і благодаттю Богоявлення! В цей день, як і в наступні дні, завдяки милості Божої, все навколо освячується, в тому числі і ми з Вами. Я бажаю Вам в це свято Богоявлення увібрати якомога більше цієї всемогутньої сили Божої, щоб Ви стали кращими, добрішими і чистішими. Я бажаю Вам всесильної допомоги Божої для досягнення нових поставлених великих цілей!

У день таїнства Хрещення Господнього, нехай зійде в твій будинок мир, спокій, благодать. А свята вода віднесе з собою всі проблеми, печалі і тривоги, нехай Господь надихає на нові справи! Зі святом!

З Хрещенням Господнім! Нехай свято подарує море радості і теплоти! Нехай всі погані думки, всі негаразди покинуть твій будинок і твоє життя! Нехай водохресна водиця змиє всі хвороби і подарує любов, надію і щастя!

Сьогодні велике свято – Хрещення! Щиро бажаю тільки щастя, радості та гарного настрою. Помолися Богу і попроси у нього здоров’я для себе і рідних, і нехай віра міцніє з кожним днем.