Кращі привітання з Водохрещем своїми словами, до сліз

У цей чарівний зимовий день, святе свято Господнього Хрещення пам’ятай про головне – наше життя складена з дрібниць. Тому бажаємо тобі знаходити в кожній дрібниці щось позитивне і гарне. Живи в насолоду для себе і рідних. Пам’ятай і в будь-якій ситуації у тебе є ми – твої вірні друзі.

Хрещення Господнє сьогодні прийшло на землю, і я всіх з цим святим святом вітаю! Бажаю святості, чуйності та щирості, віри в бога і в себе!

Нехай повниться дім твій святом і хорошим настроєм! Нехай і не сниться печаль, не турбують негаразди, а Бог тобі дарує безмірне щастя. Так багато хочу я тобі побажати, але найголовніше: будь мудрим і сильним, як ангел небесний і для улюблених будь добрим і чесним. Нехай Господь благословляє на добрі справи і рукою направляє на шлях праведний! Ти йому за це вірою і добром служи. З Хрещенням Господнім!

Вітаю з Хрещенням Господнім і щиро хочу побажати залишити всі образи і погані спогади, відчути неймовірний приплив здоров’я і сил, повірити в свою добру мрію. Нехай чистими краплями води з твого шляху змиються всі невдачі, нехай небеса подарують світло надії і любові.

Хто може бути ближче друзів? Часто саме один може замінити рідного брата, надати допомогу і підтримку! Я бажаю, щоб тебе завжди оточували гарні друзі і товариші, щоб все, кого ти любиш, були поруч, щоб здоров’я було міцним! Нехай любов і щастя завжди будуть поруч, а ті, хто вірить в тебе, ніколи не розчаруються!

Вітаю з Хрещенням Господнім і хочу побажати, щоб здоров’я було міцним, як хрещенські морози, щоб чиста водиця змила всю печаль і смуток, щоб життя мала щасливе і благополучне продовження, щоб яскраве світло надії і любові осявав душу і серце!

Дозвольте Вас привітати в день великого свята – Водохреща Господнє! Нехай мир і благодать приходить у Ваш будинок. Нехай свята вода змиє весь недуга і подарує міцне здоров’я всієї Вашої сім’ї. Нехай на серце і в душі в цей день буде радісно, ​​тепло і легко. Нехай ніколи не залишає Вас віра, надія і любов. Дай Вам Бог щастя, радості, мудрості і красиве кохання. Нехай завжди буде до Вас прихильна доля.

Бажаю тобі, щоб свята водохресна вода надала тобі сил і змила весь негатив, який накопичився за рік. Нехай в думках і серці залишиться тільки хороше, добре, чисте і світле. Нехай здоров’я буде міцним, як водохресний мороз, бажання світлими, як сонце січневим морозним днем, а тіло прекрасним, як сліпуче – білі, ошатні сніжинки.

З Хрещенням Господнім!Нехай в цей день Господь Бог проявить до Вас свою милість і поблажливість, і пробачить за всі гріхи. Бажаю оновитися, омолодитися і знайти щастя, спокій і затишок.