Кращі привітання з Водохрещем своїми словами, до сліз

Вітаю зі святим святом Хрещення Господнього. Цей день дає всім додатковий привід подякувати Богові за все, що у нас є. Нехай Батько наш небесний дарує Вам здоров’я, мир, довголіття, віру і благословення у всіх починаннях. Вітаємо зі святом!

З Хрещенням Господнім! Нехай світле свято світ принесе в будинку Ваші, щоб наповнилися їх стіни щастям, сміхом і добром. Бажаю не мерзнути в заметілі проблем і негараздів.

Божа благодать нехай зійде на тебе, а душа заспіває від радості і тріумфу. Хочеться побажати в цей свято міцного здоров’я, щоб щастя і радість завжди були поруч, ніколи не покидали. Здоров’я тобі і твоїм близьким, щоб кожен день був висвітлений сонячним світлом, приносив тільки удачу.

Зі святом Водохреща! Бажаю щоб здоров’я не йшло, а печалі не наближалися до тебе. Чи не втрать позитив і удачу, відкрийся щастя і успіху.

У чудовий православне свято – Хрещення Господнє я бажаю вам очищення душі і тіла, свіжості думок і почуттів, зміцнення в серцях ваших віри і надії. Нехай дні ваші будуть наповнені радісними подіями, приємними сюрпризами, світом і любов’ю.

В цей студений день, коли зимові, січневі морози, тріщать за вікном, особливо приємно привітати вас з милостивим, святим святом, близьким кожному християнину! Нехай водохресна вода подарує здоров’я вашого тіла і очистить душу від гріха. Бажаю вам миру в родині, теплоти в серце і радості в житті. З Хрещенням Господнім вас!

З Хрещенням, панове. Бажаю всім бути добрими і чесними людьми. Чиніть до людей тільки так, як хочете, щоб вони чинили з вами.

Нехай це Хрещення буде осяяне добром і подарує чистоту душі і тіла! Бажаю миру, любові і відмінного здоров’я! Нехай Господь береже тебе і твоїх близьких!

Вітаю з днем ​​Хрещення Господнього! Нехай Господь Бог береже вас від усяких бід і зла, допомагає в добрих справах і наставляє на шляху порятунку. Бажаю вам, щоб кожен ваш день осявав світло Христової любові і святий Його благодаті!

Нехай господь ніколи не залишає твій будинок, тебе і твоїх близьких. Бажаю щастя, міцної віри і чистих думок. З Хрещенням!

Нехай в душі завжди живе любов, тліє світла надія і віра в краще ніколи не покидає! Нехай у домі і в серці буде мир, спокій і безмежна радість. Вітаю з великим і довгоочікуваним святом, з Хрещенням Господнім! Всього самого найкращого!

Настав великий світле свято – Хрещення Господнє. Нехай в кожному домі панують щастя, мир і любов. Хочеться побажати добра і справедливості, щоб чудеса траплялися, а для цього потрібно вірити. Бажаємо, щоб у цей день поряд були надійні, люблячі і віддані люди: рідні, друзі, улюблені. Зі святом, і нехай весь рік вас не залишає Божа Благодать!