Красиві привітання з Пасхою у прозі

Від щирого серця вітаю тебе з світлим святом Пасхи! Нехай це світле неділя стане для тебе, твоєї родини і всіх близьких початком нової, радісним і щасливим життя! Нехай з цієї благою звісткою в ваш будинок увійде добро, надія і любов! Христос Воскрес!

Всім відомо, що добро сильніше всяких негараздів і що воно завжди перемагає, і особливо сильно це відчувається в пасхальне свято, коли здається що з самих небес ллється пісня, що прославляє чудесне повернення до життя! Так нехай сьогодні радісні нотки зворушений і твоє серце, наповнивши його любов’ю до ближнього, вірою в краще і світлим щастям!

Вітаю зі святом Пасхи. Нехай світле щастя і чиста любов розжене всі хмари негоди і злості, нехай в цей день всіх близьких людей об’єднає щира радість і добра надія. Бажаю щедрості душі і нот чуйності в серце.

Вітаю тебе з Христовим Воскресінням! Нехай страждання Спасителя на хресті не будуть марними і тобі, мені, всім нам вистачить віри і сил не відволікатися на побутові негаразди і проблеми, зберегти душі в чистоті, сповідатися Богові в гріхах і вчасно просити вибачення один в одного. Я сподіваюся, що будемо щасливі не тільки ми, а й ті, кого ми любимо!

Вітаємо Вас зі світлим пасхальним святом, нехай у Вашій душі відчувається завжди присутність Вищої сили, будуть здорові та успішні Ваші діти, міцні і щасливі Ваші родини, активні і бадьорі Ваші батьки. Нехай супроводжує Вас душевний спокій, матеріальне благополуччя, впевненість у щасливому майбутньому і віра.

Христос Воскресе! У це світле свято можна побажати тільки здоров’я, щастя, любові, миру і душевного спокою. Нехай у вашому домі завжди буде тепло і затишно. Нехай панують у ньому розуміння, любов і турбота!

Бажаю в день світлого Великодня побачити правильну дорогу до щастя і благополуччя. Нехай ця дорога буде прямий і легкої, а щастя буде величезним і нескінченним, але одним на двох. Христос Воскрес!

Вітаю зі святом Пасхи і від чистого серця бажаю, щоб твоя душа розцвіла новими надіями, щоб твоє життя заграла новими фарбами, щоб твоя любов знайшла відгук в серцях дорогих людей. Бажаю божої благодаті, здоров’я, миру і добра!

Христос Воскресе! Бажаю всім добра, злагоди і щастя. Давайте цінувати прості речі і події, ставитися терпляче до всього, бути вдячними за все те, що маємо. І Господь нам дарує ще більше. Щастя знаходиться в наших руках, так бажаю всім грамотно ним розпоряджатися.

Христос Воскрес! Вітаю тебе з добрим і світлим святом Пасхи. Нехай в цей день Господь пошле твоєму серцю радість і надію, нехай для тебе відкриється шлях до щастя і любові. Бажаю здоров’я, блаженства, миру, душевного спокою, чистої совісті і прекрасних думок!