Красиві привітання з Пасхою у прозі

Христос Воскрес! Великдень прийшла. Вітаю вас цим сонячним ранком з Великим Воскресінням. Нехай Христос посміхається вам з небес, а Бог Вседержитель супроводжує вам у всіх ваших починаннях. Будьте миролюбні, щирі, добрі і з Божою поміччю у вас все вийде, а всі неприємності бумерангом вдарять по заздрісникам і недоброзичливцям. Зі святом.

Привітання з Пасхою у прозі

Привітати з Пасхою українською мовою

Вітаю зі Світлої Великоднем! Бажаю здоров’я і світла в твій будинок, добробуту і душевної рівноваги, найтепліших і радісних вражень і міцного кохання. Нехай твої близькі завжди будуть під захистом вищих сил і нескінченно щасливі.

Христос Воскрес! З паскою. Бажаю розсудливості і благополуччя в житті, світлих думок в голові і добрих прагнень серця, щирих почуттів любові і яскравих відчуттів щастя, згасає надії душі і вічного вогню радості в сімейному вогнищі.

Поздоровляю з Пасхою Христовою! Від щирого серця бажаю добра і сімейного благополуччя, щастя, достатку та процвітання. Нехай світле свято осяє будні дні яскравим сонячним світлом, і в серці оселиться справжня весна. Увага близьких завжди буде повним і щирим, тому не раз почуєш «Христос воскрес»!

Не хочу видатися надто релігійним, але ми часом за фарбованими яйцями, пасками та великодніми традиціями не помічаємо найголовнішого. Великдень – це релігійне свято і він нам дано для того, щоб ми, хоча б раз на рік згадували про епохальну подію для всього людства, яке відбулося майже дві тисячі років тому. Ісус Христос, перший і останній абсолютно безгрішний з жили на цій землі, добровільно приніс себе в жертву за нас, а потім воскрес, щоб і ми мали життя вічне. Від нас вимагається лише прийняти цю жертву і намагатися жити за Його заповідями. Тому у Велику Великдень ми обов’язково повинні відвідати Храм, віддати хвалу Отцеві небесному, попросити вибачення та помолитися за себе і своїх близьких. А вже потім, віддавши Богу Богове, ми можемо віддати Кесарю Кесарів, тобто святкувати, є і веселитися. Це, як правило, виходить у нас набагато краще. Але сьогодні в цьому немає гріха. Христос Воскресе!

Бажаю всім, в день Світлого Великоднязнайти сили для втілення власних бажань і щедро поділитися своєю добротою з оточуючими вас людьми. Нехай милість Христа допомагає справлятися з труднощами, вказує правильний шлях і не дозволяє злобі зародитися в вашому чуйну і добре серце. Любові і заслуженого достатку! Вітаю вас з цим великим днем. Христос Воскрес!

Вітаю зі святом Пасхи! Нехай цей день під мелодійний дзвін великодніх дзвонів принесе в ваш будинок умиротворення, душевний спокій, гармонію і благі вісті. Нехай прикрасять ваші святкові столи в сімейному колі пишні паски і яскраві крашанки – символи віри, радості, багатства, любові до ближнього і надії на світле майбутнє.